Ceyda54 Yasemincee26 kasık ağrım ara ara devam ediyor benim göğüslerim hassas ve sert hala arada bel ve bacak ağrım oluyor ekstra
Yasemincee26 Gdhjddkkd benim aşırı kasık ağrım var bugün korkuyorum evladıma bişey olacj fşye normal mi acaba
Gdhjddkkd Yasemincee26 korkma normal benimde olmuştu çok ama yerleşme kanamasınolduktan sonra iki gün oldu sonra geçti
Yasemincee26 Gdhjddkkd yok şükür lekelenme yok ama ağrı çok canm inşallah hemen geçer korkudan tuvalete bile kalkamıyorum 😭
Lilosss Gdhjddkkd ben çok sanmıyorum ikiz olacağını nedense :) bazılarının erken yükseliyor bazılarının geç yükseliyor bence
Kubrakoc35 Kızlar test günüm pazartesi ama aşırı sancım var diye dayanamayıp test yaptım çok şükür hemen ikinci çizgiyi gördüm 🙏
Yasemincee26 Kubrakoc35 çok şükür canım benim. Sancı normal galiba bende çekiyorum iki gündür şükür testler pozitif ama bebekler yer yapıyor kendine galiba inşallah onun ağrısıdır
Kubrakoc35 Yasemincee26 inşallah canım akşam kan vericem inşallah beta hcg de yüksek çıkar 🙏🙏 Ben ilk transferimde böyle sancı yaşamamıştım çok canım acıyor gece yatamıyorum nerdeyse ama olsun bebeğim tutunsanda ben ağrıyada razıyım 🥹
Yasemincee26 Kubrakoc35 bende bugün kan vericem canm senin transferin kaçıncı günü ? Benim bugün 10. Gün öğleden sonra vericem kan bakalım heycanlıyım