sekerinannesi_ Deletedmom_112 Ben de süte katıp içiyordum. Şekerimiz yüksek evet. Ama sık tüketince bir anda düşürebilir dediler. Ani düşüşler yükselmesinden de tehlikeli dediler. 70in altına düşmesini kastediyorlar tabi. Yani ben hamileliğimden hiçbir şey anlamadım. Canımın istediği hiçbir şeyi yiyemedim. Ucundan tadına bakayım desem zehir oldu. Şimdi de insülin kullanıyorum günde 3 kez. Allah hepimizin yardımcısı olsun🙏🏻🙏🏻
Deletedmom_112 sekerinannesi_ ayy evet cidden çok zor bazen ağlamamak için zor tutuyorum kendimi bide başından beri diyetteyim 16 yeni oldum çok yolum var daha.
sekerinannesi_ Deletedmom_112 Benim çok ağladığım da oldu ama yapacak bir şey yok. Bunu zorunluluk olarak her aklıma getirdiğimde kötü hissettim. Ben de beslenme şekli diye düşünüyorum artık. Yeni yeni tarifler öğrendim deniyorum🤷♀️ Çikolata kokladığımı biliyorum bu zor süreçte ama kendime eziyet yani🥲 şükür ben 32.haftadayım. Darısı size inşallah🙏🏻🌸
Mucizeeeee1 Kizlar bisey sorucam ben insulin kullaniyorum raporum var bu seker olcum cubuklarini devlet karsiliyor mu
sekerinannesi_ Mucizeeeee1 Evet. 3 ay için 5 paket veriyor. Ben öyle aldım. Dahiliye rapor çıkarıp yazıyor. Eczaneden alıyorsunuz.
Brn_cnn Kizlar gebelik şekeri olan insülin ve diyet yapan ben dün normal doğum yaptım, çok şükür sağlıklı bebeğim hiç bir sikintisi oluşmadı. Ve şekerim geçti sihir gibi doğum yaptığımdan beri çıkmıyor tünelin ucunda ışık var sabredin🤍
Melike_4949 Brn_cnn ya çok sevindim sizin adınıza gözünüz aydın maşaAllah darısı başımıza inşallah bende de gebelik şekeri var erkenden alırlar sezeryanla diye korkuyorumdum içimi rahatlattıniz 🌸❤️
SedaNurOkurer Ozgeeee37 yok yüksek değil bana da 6 ünite verdi sonra 8 e çıkardı hatta şuan 2 insülin kullanıyorum biri de 4 ünite demekki çok yüksek değil şekerin benimki gibi sınırın bi tık üstü
Melike_4949 SedaNurOkurer bende günde 4 kere vuruluyorum şekerim yüksek novarapid üç kere 6 ünite lewemir 8 ünite bir kere
Ozgeeee37 SedaNurOkurer bana 8 verdi işte ama şekerim zaten öyle alırdı alırdı yüksek değil yani dediğim gibi en fazla 150 belki 160 görüyorum. İğneyi vurduktan sonra korkuyorum şekerim birden çok düşer diye peki iğneye rağmen hala diyet yapıyor musun ?
Melike_4949 Guzelligim tokluk 1. Saat 260 180 arası açlık 100 150 arası ama sabah açlığım hala yüksek bugün 114 çıktı bir türlü 90 Lara düşmüyor öğlen akşam açlığım 90 100 arası çıkıyor 28 haftada başladım insüline
Guzelligim Melike_4949 Allah yardımcınız olsun ben seker yuklemesi yaptırmadım akşam 22 de ara ogun yapıp yatiyorm şekerim 60 90 arası cikiyo dün Börek falan yedim 163 e kadar yükseldi dikkat ediyordum ama anneme gelince pek dikkat edemedim
SedaNurOkurer Ozgeeee37 diyet yapmamda yapmasamda insülin kullandığım halde yüksek çıkıyor benimde diyet yaptığım halde