S17 Kızlar selam 18+2 yim . İlk defa bebeğimin hareketlerini 2 gün önce 3 4 kez böyle hafif tekme gibi hissettim. Bir daha o şekilde hissedemedim. Yani devamlı artık hareketleniyorlar mı yoksa ara ara mı böyle hissediliyor bu haftalarda
Nuraslanklc S17 ben 1 haftadır baya hissediyorum yani kıpır kıpır sürekli kiloyla alakalı da hissedilmeyebiliyor bı arkadaşımın biraz kilosu var haftası benden ileri 1 ay kadar hala hiç hissetmemis mesela ama seninki muhtemelen bebisin sakin olduğu içindir 😄 hissetmissin çünkü
Mercimeek S17 çok normal 24. Haftaya kadar kuzum bende kaç kez öyle gittim 😂 geri çevirdi doktorum ama içim rahat etsin istersen doktoruna ulaş o bilgi verir
Melike_4949 S17 o haftada tekme değil ama pıt pıt atar hafif hafif tekme ve hareketleri çok başka 🥺😍😍 25 haftadan sonra net hissediyorum
crazymommy S17 Ben de 18+0 dan beri hissediyorum her gün hareket ediyordu hareket etmediği gün olmadı
Sdylmz Bu haftalarda bağırsak hareketleri ile karştırılıyor ben 23 de hissettim çok normal daha çok küçük çünkü
Nuraslanklc Sdylmz 😲 23. Haftada hissetmeniz normal ama 18. Haftada bağırsak hareketlerinin bebek hareketi sanılması mümkün değil 🥲
S17 Nuraslanklc yani hissettim üç dört kere minik tekme gibi sonra hissetmedim bir daha doktoruma sordum ara ara olması normal dedi. Haftası da küçük sanırım daha o yüzden de olabilir herhalde
S17 Mercimeek sordum ara ara olması normal mi diye evet dedi . Daha keskin hareketleri 3 4 hafta sonra hissedeceğiz dedi.
Mercimeek S17 hangi yemeği sevdiğine dikkat et benimki et seviyor kırmızı beyaz farketmez yediğim an kıpır kıpır 😂
Sdylmz Senzinc yo benim öyleydi bağırsak hareketlerini bebek hareketleri sanmıştm bebeğe göre değişiyor bence benmki biraz sakin gibi 😊
--Kubra-- Ben 23.haftamda hissetmiştim. Diğerleri hareket değil ki kelebek kıpırtısı gibi bişey bi var bi yok. Çok düşünmeyin yani hareketlere daha var. Daha tekmeler gelecek bekleyin☺️
Gloria06 Melike_4949 ya biraz tanımlayabilir misiniz nasıl bir şey acaba? Yani nasıl desem içimde bir şeyin nadiren döndüğünü hissediyor gibi oluyorum ama belki de o değildir. Henüz 18. haftam olduğu için
Melike_4949 Gloria06 o haftalarda hissettiğim öyle hafif kipirtiydi canım şimdi baya oynuyor hareket ediyor tekme atıyor hepsini hissediyorum karnimda bir o yana bir bu yana kayıyor 🥰