naneliseker_ Elizberen hümeyra hanımı düşünüyorum gittim ama devam etmemistm şimdi doğuma kdr devam etmeyi düşünüyorum
annelikmucize11 Elizberen Merhaba, 22 haftalığım. Şehir hastanesinde ilk gebeliğimde kürtaj olmam sebebiyle Seray hanımı tanıdım. Ondan sonra hep bu doktora geldim çok ilgili güler yüzlü bir doktor özelden farkı yok. Kibar ve anlayışlı bir doktor
Eylulum25 Merhabalar kızlar bende 37. Haftada doğum yaptım bende en başından beri seray hanıma gittim gerçekten çok sevdiğim çok ilgili bir doktor ama çok kritik noktaları göremeyebiliyor benden tavsiye en az 2 kere detaylı ultrasona girin
Ayseemine25 naneliseker_ inanın hiç hatırlamıyorum. Sondayı karına basmayı falan hiç hatırımda değil. Ameliyat sonrası hemşire ve ebeler her şeyle ilgilendi. Hümeyra Hanımda sordu sual etti o kadar ben eve geçince omuz ağrım çok oldu. En çok o rahatsız etti. 1 haftaya anca geçti o çok zordu benim için
Eylulum25 Ayseemine25 evet suni sancıyla normal doğum yaptım ama normal doğum da şansınıza hangi doktor nöbetçiyse o ilgileniyor zaten doğumu ebeler yaptırıyor
Elizberen Ayseemine25 bana da Buhara’da Fatma aydını önerdiler ona ilk bi gideceğim. 12. Haftamdayım devletten verim alamadım ne yazık ki
Elizberen ASE6154 bende selvihan hanıma gittim 12. Haftama girmeme rağmen bana vitamin vermesi gerekirken vermedi bende reflü var midem yanıyor daha erken 20. Haftada yanma oluyor dedi. Ama şimdiden yanıyor yaşam kalitem düştü zaten bulantı ve yanmalardan. Bi düzgün doktor bulamadım açıkçası devlette
ASE6154 Elizberen dediğilm gibi seray hanım çok iyi randevu sorunu da yaşamıyorum çok kibar bir kadın
tgbas Ayseemine25 şehir hastanesinde Sibel ejder tekgunduz der tek gecerim gercekten çok iyi doktor ilgisi vs oglumu sezaryan olmuştum eli çok hafif hemen ayaklandim simdi dogum yapicam 3 cocuguma gene ona gidiyorum
Ayseemine25 tgbas ameliyat ortamı nasıl mahremiyete dikkat ediliyormu. Sizde Stajyerler varmıydı. Birde ameliyat sonrası neler yapıldı. Odalar nasıl tekmiii çok sordum 🙈