YigitPoyrazMomm Çok şükür 59 rakamlara düştük rabbim doğurmayı nasip etsin inşallah sağlıkla gel yavrum❤ 31+4🙏💛☁️ Şafak kaç hamişlerim🌸🎈💝
2cocukluu-annee YigitPoyrazMomm benimde son 92 diyo uygulama ama sezeryan olucagi icin 80lerde bisey kaldi cok sukur.hayirlisiyla su zaman cabucak gecseydi de artik cok zorluyo bu agrilar.bi gun kolum agriyo bi gun bacagim
Nuraaa Aykem benim de son 46 yazıyor uygulama ancak bence daha erken dogum olacak 40. Haftayı beklemez
YigitPoyrazMomm Bahar1644 oy kuzum benim rabbim bir avazda kurtarsın inşallah ağrın sızın olmaz inşallah🙏💝 sağlıkla gelsin minikler canım🙏
Bahar1644 YigitPoyrazMomm canım benim amin inşallah hepimizin öyle olsun sağlıkla kavuşalım inşallah ❤️❤️
YigitPoyrazMomm 2cocukluu-annee rabbim bir avazda kurtarsın canım benim sağlıkla kucağına al yavrunu ağrın sizin olmasın inşallah❤❤
YigitPoyrazMomm Yncatc yiaa 40 günler sağlıkla gelsin minikler canım benim her rakamı ayrı mutluluk heyecan😢💝
YigitPoyrazMomm Edaozkan yiaa rabbim bir avazda kurtarsın canım benim sağlıkla kucağına al yavrunu inşallah ağrın sızın olmaz inşallah❤❤