crazymommy Blueberry0 Aç durmadım tabiki oğluma kıyamam 😂 Ceviz elma falan atıştırdım süt içtim 🥰 Normalde daha hareketliydim hamilelikte 5-6 da tükeniyorum 🥲
aysecen_06 Bana akşamları çok ağırlık yükleniyor 8 de uyuyorum gece uyanıyorum 12-1 normal mi sabahta erken kalkıyorum
crazymommy aysecen_06 Vucudun ona alışmış canısı biraz diren uyumamaya çalış en azından 10a kadar falan. Sonra sabaha kadar uyu öyle daha düzenli olur
crazymommy Damlaserkan 32+3 ❤️ Ben en başından beri böyleydim hafta ilerledikçe insan daha kötü oluyor ilk 4-5 ayımda her gün 15 bin adım civarı atıyodum 😥 Şimdi belim ağrıyor
Damlaserkan crazymommy ay canım masallah valla oku kendiniiii nazar olma ben ilk 3 ay full uyudum kalktıgımdada kusuyodum hep kusarken bile uyuyodum o derece uyku yapıodu 5. Aya girdik hala aynıyum
Blueberry0 crazymommy kıyafet ıvır zıvır bitti geriye büyük şeyler kaldı , bebek arabası , puset, beşik vs gibi. odası halen yok bekliyorz eşyaları poşet içinde duruyor bekliyorum bende yıkayıp ütülemek için😕sen naptın?
crazymommy Damlaserkan Yaa kıyamam ❤️ Mide bulantısı çok kötü ben şanslıyım onu çok çekmedim 2-3 hafta oldu sonra geçti benim. Midem bulanırken ben de hiç bişey yapamıyodum yani çok haklısın 🥹
crazymommy Damlaserkan Hele prilam falan kullanıyosan zaten uyumaman imkansız o ilaç insana aşırı aşırı uyku yapıyor elini kaldıramıyorsun
Damlaserkan crazymommy bide kusuyorum elim ayagımdan can gidiyor sanki insallah gecer benimde bide kansızlık var cok ilaçta dokunuyor içemiyorum oda halsizlik yapıyor
crazymommy Damlaserkan Of oof inanmıyoruuum. Ben o 2-3 hafta midem bulanırken günde sadece 1 kez alıyodum ve içtiğim anda uyuyakalıyodum sen 4 defa kullanıyormuşsun bidee 😰😰 Allah yardımcın olsun tez zamanda bitsin İnşallah bulantıların