Nursumeyye5 Resmen ikili rakamlara geldim artık 🫠Sizler kaçıncı haftalarda başladınız hazırlıklara ben bikaç haftaya artık kıyafetlerini yıkıyim diyorum hastane çantamızı hazırlamayı düşünüyorum birde ufaktan
Arslannesi Nursumeyye5 son 51 ama hala doğum çantası hazirlamadim yıkadım kıyafetleri falan ütüleyip valize yerleştirmek kaldı hic halim yok surekli yatmak istiyorum ama mecbur yapmam gerek artık 🥲
Asafmom Nursumeyye5 ilk oğlumun 8.aya girerken hazırlamistim bunuda oyle yaparım😊 bizimde son 98 tahmini doğum tarihiniz için birşey dedimi doktorunuz😊
sevgigorgell Sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun inşallah 😊 benimde son 79 ❤️ bütün herseyimiz tam ama yıkayıp ütülemek için bende 2 3 hafta beklemeyi düşünüyorum 😀
Nursumeyye5 sevgigorgell Aminn Cümlemiz sağlıkla kucağımıza alalım inşaAllah 🤲🏻Benim daha ufak tefek eksiklerim var ama kaba şeyler bitti sayılır 🫠
Nursumeyye5 Arslannesi Sizin baya az kaldığından sanırım ağırlaşmışsınız benim günü gününü tutmuyor ama bel ağrım aşırı arttı bi tuttu mu bişey yaptırmıyor 😞
Nursumeyye5 Asafmom Ben biraz kafam rahat olsun istiyorum ondan şimdiden hazır olsun diyorum ama bakalım doğum tarihi ile ilgili birşey söylemedi ben kendim hesaplayınca Ocak sonu çıkıyor zaten size bilgi verdi mi bu konu da doktorunuz
Annabelle Nursumeyye5 92 günüm kaldı. Hala yıkama ütüleme yapmadım ☺️30. Haftada hazırlayacağım inşallah herşeyi öyle planlıyorum
Nursumeyye5 Annabelle Ben de eksikleri tamamlayıp öyle yıkamaya geçeyim diyorum bu gidişle 30. Haftayı bulur🫠
Esracmmm Nursumeyye5 yine iyiymiş son 30 biraz heyecan biraz korku biraz kabuslar derken doğuracaz yapacak bişey yok 😅