Liyamm1 esrassdzgn benim cogu cevrem sezeryen oldu annem bile onu oneriyor bana 😂 normal doğum korkunç geliyor bana 🥹
Rojda09 Meric-19 evet yapilabilir yalnız suni sancı normal sancılardan daha fazla acı veriyor ilk doğumumda verdiler 2. Doğumda inşaAllah düşünmüyorum kesinlikle
-mom- December Yarıyor, parol ağrı kesici yapıyorlar, emzirme olduğu için. Eve çıkınca da parol içilebiliyor. Parol iyi gelmişti bana doktorum 6 saatte bir alabilirsin demişti günde 2 kez almıştım yetmişti
SenanurMasal December Ben sezaryen doğum yaptım ve hiç ağrı kesici yaptırmadım ağrım olmadı bile ağrı kesici ye ihtiyaç bile duymadım hemşireler vuralım rahatla dedi ama ihtiyaç duymadim
Sedabcksz Merve171214 Maşallah size hiç mi ağrınız sızınız olmadı gerçekten ilk kalkış çok zor diyorlar bende 12 gün sonra epidural olacağım 🙈
EbruKLM esrassdzgn sezaryen yada normal doğumu senin vücut yapın belirliyor canım.. pelvis kemiğin normal doğum için müsaitse kesinlikle normal doğum yapmanı tavsiye ederim.. normal doğum için uygun değilsen sezaryen olman daha iyi.. ben mecburen sezaryen oldum iyiki de olmuşum normal doğum yapsam aşırı kesiğin olacak demişti doktorum kemik yapım darmış… sezaryende de 4. Günü kalktım evimi süpürdüm temizledim yemeğimi yaptım bebeğime baktım çok şükür öyle zorluk çekmedim..
Sevvl esrassdzgn doğal doğum olan normal doğum tabiki ama benim ikizlerim sezeryan ile dünyaya geldi ben çok memnun kaldım ne ağrı ne sızı ne bel ağrısı ne bas ağrısı prenses gibiydim ya dedimki bu mı yanı milettin bu kadar korkulu rüyaı 3 saat sonra ayağa kalktım dahada hiç yatmadım 4. Gün avmye 5. Gün kimliklerini çıkarmaya heryere gezdim çok memnun kaldım
December Merve171214 inşallah ben de sizin gibi yaşarım doğumu 🙏 boyle yazanlari görünce mutlu oluyorum korkum geçiyor valla.
Linaa90 esrassdzgn ben normal istiyordum zorunlu sezeryan oldum yan odamdaki kadın sancıdan inliyordu ben misler gibi ameliyathaneye girdim o sesleri duyunca iyi ki sezeryan dedim ilk gebeliğim normal doğum hakkında hiç fikrim yok yaşadığım olayı anlattım sadece ve benim sezeryan sonrası çok rahat geçti kabız olmadım gaz hemen çıkardım
Sehermahsum7321 Sumeyye237 kuzummm ben nst de bağlıydım hiç kalkamadım bebeğimin kalp atışları zayıflıyordu diye uzanmaktan perişan oldum
Aysetk esrassdzgn zorunlu sezeryan oldum sonrasındaki ağrı çok kötüydü Allah’a bin şükür başka hiç bir sıkıntı yaşamadım sütüm geldi vs ama ağrılarla çocuğa kalkmak çok zor 10 gün yanında gece gündüz biri olması lazım
Sevde43 Yazmelegi_ bende normal olsun diye hep dua etmiştim ama Dr sezaryan dedi 2 sene önce ameliyat old. İçin normal riskli olur dikişler açılırsa çok kanama olur diye tavsiye etmiyorum diyince mecburi sezeryan olcak hayırlısı olsun bakalım sağlıkla gelsinler inşallah
Aynur_41 Normal doğum yaptım ilk gebeliği ikinciye de öyle olur diye düşünüyorum ama korkuyorum da:( ıkınmayı bılmıyorsan zor normal doğum