Aytldgn Gulsemin6155 yani ben 18 haftalık oldum senin gibi ilk hekimimden memnun kalmadım bi arkadaş tavsiyesi ile özel muayene haneye başladım. Dr Ayşegül İltaç Akkurt çok memnunum tavsiye ederim yani aşırı rahatlatıcı çok ilgili her zaman da ulaşabiliyorum sağolsun hiç yanıtsız bırakmadı beni bi araştır istersen memnun kalacağını düşünüyorum ☺
cemreakgn Gulsemin6155 kesinlikle bencede iltaç akkurt muayenesi 800 tl fsm özel kliniği detaylıca rahat raht muayenemizi ediyor ve uzun uzun anlatıyor eşide perinatolog hekim mehmet özgür akkurt birlikte giriyorlar doğumada benimde çok az kaldı birçok hekim değiştirmiş biri olarak söylüyorum ailemizin kadın doğumcusu oldu kendisi
qwertqwert cemreakgn iltaç hanımın adını görünce yazmak istedim bende doğumumu iltaç hanımda yaptım çok şükür sağ salim evladım yanımda en büyük şansımız bizim
FatmaMelis2019 Gulsemin6155 canım bende çekirge dorukta Nurhan çelik hanıma gidiyorum.Gayet güleryüzlü tatlı bi doktor tavsiye ederim🙂
Mucizemibekliyorum_ cemreakgn peki doğum ücretlerinden haberiniz var mı peki ? Çok teşekkür ederim bu arada
Gnlkelkitli Günaaydiin hemsolariim bende bursaliyim ama yurtdisinda yasiyorum malesef yinede yazmak istedim bursaya gelirsem bi büyük bulusma yapabiliriz tanisip :)) hepiniz sona gelmissiniz biz daha 4 ayliiigizz 🫶 ilk bebisinizmi hepinizin ❤️
Hilalglc mucizemm1610 merhaba, bende Neriman hanıma gidiyorum, henüz 23. Haftadayım. Kendisi hangi hastanelerle anlaşmalı acaba, dopum ücreti ne kadar, siz nerede doğum yapacaksınız biraz bilgi verebilir misiniz?
mucizemm1610 Hilalglc Neriman hanım medicana Nilüfer doruk bide hayat hastanesiyle anlaşmalı fiyatları hepsinin değişiyor 17 22 arası en pahalısı tabiki Nilüfer doruk :) Ben medicabil olabilir mi diye sordum çünkü orası uygundu o da olabileceğini söyledi her doğum için ücret değişiyor normal sezeryan ya da normal epidural için Normal epidural en pahalısı üçü arasından o da 17 küsür medicabilde
mucizemm1610 Hilalglc tabi fiyatlar sürekli değişiyor en son Temmuz Ağustos gibi güncellendi siz doğurana kadar fiyatlar tekrar değişir bence
Hilalglc mucizemm1610 çok teşekkür ederim, peki hastane ücreti dışında doktor ayrı bir ücret talep ediyor mu
Ysmn-08 Ben bursa Demirtaş’ta oturuyorum daha çok küçük bebeğim 14 haftalık benim şuan için şehir hastanesine gidiyorum randevu sıkıntılı hangi doktor denk gelirse ona alıyorum malesef kısa zamanda nasip olursa özelleri araştırcaz uygun olan denk gelirse inşallah erkekler giremiyor eşin bebeğinin kalp atışını bile hiç duymadı Devlet nedense bu konuda saçmalık sonuçta eşin yani yabancın değil onunda hakkı görmek duymak
Hilalglc Gulsemin6155 İlgisi inanılmaz iyi bir doktor. Çoğu aklınızdaki şeyi her muayenede siz sormadam anlatıyor ve soru sormanıza bile gerek kalmıyor. Tüm ultrason boyunca da her şeyi ayrıntılı anlatıyor. Sadece doğum fiyatını bilmediğim için biraz tedirginlik yaşıyorum, doktorlarda erken haftalarda pek fiyat hakkında bilgi vermiyorlar
mucizemm1610 Gulsemin6155 benim de 11de ben direkt nsteye gireceğim sizi de muayeneye alacak herhalde o yüzden aynı saate verdi 😊