Tugbavepamuguuu melinda- maşallah , en son gittiğimde kontrole 2900dü şimdi 37.5te pazartesi gidicem 3000kiloyu geçmiştir çoktan bence pazartesi belli olur artık
melinda- Tugbavepamuguuu bu arada tam doktorumun söylediği kiloda doğdu, 3700-3800 gibi bekliyorum demişti, özele gidiyorsanız şimdiki ultrasonlar gayet iyi oluyor tahmin etmede.Devlette daha kötüymüş.
Bsrdmrblk22 Genel anesteziyle sezaryen oldum mecburi iyi ki sezaryen olmuşum normal doğuramazdım ben 😬
Ayazz-A Tugbavepamuguuu canım kesinlikle normal ol derim sezeyan çekilecek gibi değil sezesyan sinrasi 4. Gün aşırı baş ağrısı kulak çınlaması kafada basinx oluyorum sandim . Hala çınlama devam ediyor yan etki yapmış ben zorunlu sezeryannoldun bebek kaka yaptığı için.
Tugbavepamuguuu Ayazz-A ayyy valla bende hep kendimi normale alıştırdım , tedirginim artık hayırlısı olsun sağlıcakla olsun da 🤲🏻
ISILTAN Tugbavepamuguuu Bende 37. Haftada 3500 söyledi doktorumuz 38+3 kendi isteğim ile sezaryena girdim . Ama yanılma payı oluyor makinaların
melinda- Tugbavepamuguuu benimkisi planlı sezeryandı çok güzel geçti çok şükür hem doğum hem de sonrası 🙏🏻 ilk 3 gün biraz ağrı oldu ama dayanılmayacak birşey değil doktorun yazdığı ağrı kesici ile geçiyor.Bir haftada tamamen normale dönmüştüm ameliyat olmamış gibi