Blackkcat @Gizemd-01 @Beyzab95 kız sizi etiketledim bi yere görmediniz mi,gizem sevindim senin adına tamamen çekilecek yukarı inşlh
Blackkcat Beyzab95 N23le birbirimizi kaybetmeyelim dedim arada soracak oluyorum bir şey nereye yazacağımı şaşıtirıyorum😂dedim en iyisi özelde bi konuşmaya yapalım Gizemle Beyzayıda alalım ama olmadı heralde
Gizemd-01 Beyzab95 olabilir bana da günde 1 e düşür dedi 21. Hafta belki tamamen bitiririz dedi. Ama ben 21. Hafta doktoruma gitmicem detaylı ultrason a perinatolojiye gidicem
Efruze23 Beyzab95 ya ben bildirime tıklayınca beni buraya atıyor sanırım özel grup kurmak istiyorsunuz ama ben girmeyi beceremedim
Gizemd-01 Blackkcat kaybetmemek için şey yapabiliriz bi konu açarız birimiz . Diğerlerini altına etiketleriz. Üstte yıldız koyduğumuz zaman her istediğimizde oraya girip yazabiliyoruz
Beyzab95 Gizemd-01 bende yarın bir daha gidicem detaylı ultrason için 19. hafta başında gitmiştim lekelenmeler için detaylı yapmıştı bir daha gel dedi biraz büyüsün diye bekledim bu haftaya kadar tipini daha iyi görmek için 😅😅
Blackkcat Gizemd-01 öylede olur tabi o da aklıma geldi de özele yazayım dedim N23 de etiketledi sizi demek ki olmuyor 2kişilik,ama profilinden etikenlendiklerim oluyor oraya bi girsene