Beyzab95 evet gittim bugün. Plasentan yukarı kaymış rahim ağzından uzaklaşmış dedi. Yani her şey bitti mi olması gerektiği yere gelmiş mi dedim.hayır gelmemiş dedi. Nolcak peki dedim. İğneyi kullanmayı bırak dedi. Lekelenmem var ama dedim. Bişe olmaz iğneyi bırak fitilide günde 1 e düşür dedi. Günde 30 dk aksatmadan yürüyüş istiyorum dedi. İn aşağı sokaklarda yürü dedi. Önce temizlik yapma dedi sonra da yap ama bir güne sığdırma dedi. Parça parça yap dedi. İşe gidim mi dedim. Önce lekelenmen devam ettiği sürece gitme dedi sonra da olmazsa bi başla işe rahatsız olursan rapor yenilerim dedi. Hocam yok dedim benim raporumu yenileyin ben bu kadar cefa çektim daha olması gereken yere gelmemiş ben işe gidip perişan olmak istemiyorum dedim psikolojim bunu kaldırmaz dedim. Haftaya gel yazim dedi . İlişkiye girmek yok , ağır kaldırmak yok, koltuk çekyat iteklemek yok dedi. Haftaya rapor için gelirsen gene bakarız rapor istemezsen gelmezsen 4 hafta sonra gel dedi. Ben detaylı ultrason yaptırmak istiyorum dedim. O zaman perinatoloji gideceksin dedi 21. Haftada git bana gelmene ayrıca gerek yok o hafta dedi.