Varligibirdertyokluguyara Nisn23 bugünkü kontrolümde, yarın sabah 7 de gel doğumunu başlatalım dedi aslında hiç sancım belirtim filan yok ama niye beklemek istemiyor anlamadım 38+5 im . Suni sancı veririz dedi. Korkuyorum erken olur sonra doğum olmazsa sezaryen e alır
Varligibirdertyokluguyara Nisn23 şimdilik sezaryen demedi . Evet riskli bir durumum yok sancı da hissetmiyorum ama nst de sancı çıktı . Yarın gel dedi suni sancı verip doğumu başlatalım . Ben de diyorum ki erkenden deniyor ya doğum gerçekleşmezse yoktan yere sezaryene alacak . Niye erkenden çağırdı kendi sancılarımı beklesek iyi olmaz mıydı ? Daha fazla büyürse zor olur doğumun dedi . 3300 kilosu
Filizsz Yagmurun2 ben oraya gitmedim ama benim doktorum devletten oraya geçmiş çok çok iyi bi doktordu adı özgür dizili mükemmel ilgileniyor sorularinin hepsini cevapliyor sabirla ben dort yl once gitmistm ama çok memnundum
Nisn23 Varligibirdertyokluguyara evet haklısınız keşke önce kendi sancınızın gelmesini beklese. Bir de bazen ultrasonda ki kiloyla bebeğin kilosu tam tutmuyor. Çok da kilolu bir bebek değil aslında. Bana da 37+5de 3.350 gram demişti ertesi gün doğum oldu. 3150 gram doğdu bebek.
Varligibirdertyokluguyara Nisn23 gitmedim erteledim biraz daha. Normal doğum istiyorum ya beklesem daha iyi olacak gibi
Nisn23 Varligibirdertyokluguyara hadi hayırlısı olsun sağ salim bebeğinizi kucağınıza alırsınız inşallah🥰
Nisn23 naneliseker_ hayır yapılmıyor. Odaya çıktığınızda karnınızda küçük kum torbasına benzer bir ağırlık koymuş oluyorlar. Daha sonra onu kaldırıyorlar. O kadar onun dışında karnınıza müdahale olmuyor. Zaten o koydukları ağırlığı da hissetmiyorsunuz o bölge uyuşuk olduğu için.
naneliseker_ Nisn23 anladim teşekkürler. Bende Hümeyra hanıma gidiyorum sezeryan istiyorum oda isteğe bağlı yapar mi bilemem:)
Nisn23 naneliseker_ rica ederim🥰 isteğe bağlı yapar mı bilmiyorum ama genel olarak sezeryan yaptığını duymuştum giden akrabalardan arkadaşlardan. Sanırım yapar 😊 özel değilse eğer neden sezeryan istiyorsunuz?
naneliseker_ Nisn23 panik atağı var eğer erken doğum söz konusu olursa normal tamam ama planlı sezeryan istiyorum nedense. Bazısı sezeryan kolay geçiyor daha çok ısınıyorum bakalım neler olacak hayırlısı olsunda …
Nisn23 naneliseker_ panik atağınız varsa sezeryan olabilirsiniz doktorlar karşı çıkmıyor bildiğim kadarıyla. 2 kez sezeryan olmuş biri olarak. Evet o ameliyat anı kolay geçiyor ancak sonrası çok daha zor. Sanırım bünye meselesi birazda. İlk doğumumda hastaneden çıkıp eve gelip yemek ve ev işi yapmıştım yani çok kötü değildim ama 2. De biraz daha zorlandım ayağa kalkmakta vs. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah istediğiniz gibi ve güzel bir doğumunuz olur bebeğinizi kucağınıza alırsınız inşallah🥰
naneliseker_ Nisn23 evet 2.ye hep zor derler herhalde aynı yerden kesi atıyorlar. Zaten anne olmak, kadın olmak zor ki.. Allaha şükür sağlıkla kavuşmak nasip olsun da napalim çekeriz. Amin çok teşekkür ederim