glsn19 2prensesannesiiii ben cinsiyeti yaşadığım şehirde öğrendim ama 5.ayda söyledi. Tarsusta ahmet çetin dirgen ilk çocuğumda 12.haftada söylemişti
2prensesannesiiii Kubra_kbr güzel ben dru çok sevdim bilgisine güvendiğim bi dr ama hastane sistemi hemşirelerini sevmedim
Kubra_kbr 2prensesannesiiii offf evet herkes aynı şeyi söylüyor hastaneden memnun değiller. Devlette sezaryen yapanlarla da konuştum memnun kaldık diyorlar. Ama yine de insan emin olamıyor. Devlette sezaryeni iyi olan hangi doktor var acaba
tazenne Kesin karşılaşıyoruz kapıda beklerken tanışsak bari ya. Ben tanımıyom kimseyi Tarsus’ta @Kubra_kbr @avannee @sedaemree @Hatice333 @ikiprensesannesi___ 😩😩
Kubra_kbr tazenne Ahmet melih beyden şüphem yok da hastaneden memnun olmayan çok. Nerede doğum yapacağım kafam iyice karıştı
2prensesannesiiii Kubra_kbr mehtap yıldızbakan iyi diğerlerini bilmiyorum beni kürtaj olmaktan kurtarmıştı
Hatice333 tazenne canım ben 2024 de doğum yaptım ama detaylıya deniz arıkana gitmiştim Banu hanımın önerisi ile