avannee Selam anne adayları, tarsus mmt amerikan hastanesine gidenler var mı, hangi doktora gidiyorsunuz? Birbirimize soru sorup bilgilenelim.
Hilal_nenni1 avannee bende osman yaşaya gidiyorum çok iyi bir doktor ve erkek doktor kadın doktordan daha anlayışlı
2prensesannesiiii avannee ben Ahmet melih akkuşa gidiyorum bi sorun yaşadım perinatolojiye gittim perinatoloji drum ahmet melih akkuş için bilgisine güvenirim bence ona devam edin dedi bende ona devam ediyorum şimdi memnunum
sedaemree Mmt amerikan hastanesine gidiyoruz canm banu hanıma tavsiye ederim çok ilgili güler yüzlü bir doktor.
Limonumsu Bende tarsustayım ama doğumu Mersin’de düşünüyorum mmt için en önerilen doktor Banu hanım buradaki bir çok arkadaşım ona gidiyor. Ama düşünürseniz Ortadoğu da Osman Yaşa var çok iyi doktorluğu da ilgi alakası da insanlığı da her şeyiyle on numara doktor 🌸
avannee Banu hanım da çok anlayışlı ve ilgili doktor gerçekten🤗. Bugün çatladığımı gördü ve çatlak kremi kullanmamı tavsiye etti. Kullandığımı söyleyince marka vs sorup sohpet etti. Kilo alımı konusunda önerilerde bulundu kendinden örnekler vererek sohpet etti. Samimi davranıyor. Öncelikli olarak anne babaları rahatlatıp sağlıklı bilgi vermeye çalışıyor. Memnun kaldım gerçekten.
glsn19 2prensesannesiiii ben ilk doğumumu melih hocada yaptım pazartesi günü 2.doğumum olacak onun için Van’dan geldim insanı çok rahatlatan bi doktor ve çok ilgili.
2prensesannesiiii glsn19 evet rahatlatıcı bi dr bende takibimi kendisinde devam ediyorum 🙏🏻🥰 sağlıcakla kucağınıza alın bebeğinizi hayırlı doğumlar🥰🙏🏻
glsn19 2prensesannesiiii ben cinsiyeti yaşadığım şehirde öğrendim ama 5.ayda söyledi. Tarsusta ahmet çetin dirgen ilk çocuğumda 12.haftada söylemişti