Betustrkmn Allah yardımcın olsun . Ben 37 haftalık olmak üzereyim bittim tükendim diyorum, 40 haftayı düşünemiyorum bile.. inşallah gönlündeki gibi doğumun olur sağlıcakla..

Benimde 31 Ekim yada 2 Kasım olacak sezeryan tarihim heyecanlı bir bekleyiş var aynı sizin gibi :) sağlıkla kavusalım inşallah

__mom1 ben de lohusahamile.com dan aldım gecelikli ve altlı üstlü takım. Sabahlığı da var. Tavsiye ederim ikş takım 1000 tl ye geldi. Yumuşacık kumaşı esnek .

@1ciftyesilgoz yarın 36+0 olacağız. İlk gebeliğimi nasıl doğuracağım hiçbir fikrim yok. Aktif hareket edersem bel ve kasık ağrısı oluyor. Yoksa fena değilim ağırlık çok olsa da çekiliyor bi şekilde. Bi türlü eksikleri tamamlayamadım çantam hazır değil hala. Nstde sancım çıkıyor ama doğum yapacak kadar değil. Aklım allak bullak 😃 son günüm 16 Kasım bekleyecek mi bakalım 😅

1ciftyesilgoz ben 1500e anlastım eger planlı olursa yatısımda haber vericem gelicek dogum öncesi ben dogumdayken sonrası bebek aile anne baba tarzı fotolar cekicek 2 3 saat begendigim istediğim 25ini felan düzenleyecekti sanırım hepsini dijital alıcam

1ciftyesilgoz benimki artık her an kaskatı kesiliyor ve gerçekten günlük rutin kalitemi düşürüyor korkuyorum da bebeğe bir şey olacak diye ayağa kalkamıyorum kalkma çabası gösterince bir sancı giriyor kaskatı kesiliyor tuvaletim gelse öyle iki büklüm gidiyorum lavaboya hiçbir şekilde rahat edemiyorum bilmiyorum size günde kaç defa giriyor ama bana her an giriyor buda beni endişelendiriyor

1ciftyesilgoz ilki Berbatti cok zor toparlandm cunku devlette once normal dogum icin ugrasldi 5 saatin sonucnda 9 cm le sexryana alinmstm ama ikinci cok cabuk iyilestim cok sukur 2. Ozelde yaptim bu da ayni Dr Ile ilerledim

caglag28 bence en kötü ihtimali düşünerek hazırlığını tamamla 🥲 inşallah vaktinde gelir tabi ki ama sen yine de tedbirli ol derim..

Nr_avc3 kaskatılık bende de oluyor ve çok rahatsız ediyor. Ben de teflüye bağlı öksürük ve tıkanma da mevcut. Soluk borumu tıkıyor artık :(

1ciftyesilgoz selam, benim de görünen son 11, tabi oğlan ne zaman isterse gelecek heyecanla bekliyorum. Ben de kapı süsü, çikolata ve hediyelik sukulent yaptırtım süsleme yaptırmadım.

gulozgrr normal gelseydi son haftam 11 kasıma denk geliyordu benim de ama sezeryan 10 gün önce alınıyor o yüzden 1 kasım

1ciftyesilgoz 7 Kasım’da doğumum. Evim temizlendi, doğum çantam hazır , dolabı carti curtu. Bütün kıyafetleri yikandi ütülendi yerlerine yerleşti, magnetlerim yapım asamasinda, gelecek olan misafirlere ikram edilecek çikolata için sipariş verdik bu hafta cumaya kadar elimde olacak. Süsleme ile ilgili eşyalar kaldı onlarda alınacak inşallah. Heyecanla bekliyorum bakalım. Benimde 21 günüm falan kaldı inşallah 🥰 hepimiz sağlıkla sihhatle alalım inşallah kucağımıza. Bende zorunlu sezaryen olucam 38. Haftada olucak tam. Şu an 35+3 üm