Gebes66 Boncukk123 yaa çok sevindim cevabın için canım ilk oğlumda öyle çok sevecen Hasan ismi Ahsenlede uyumlu oldu🌸😍
Gebes66 Gamzemazlum güle güle gelsin prenses 🌸ben tek isim seviyorum erva ismi çok anlamlı eltim koydu ilk oğlumun ismi Hasan onunla uyku olsun istedim
__momsss Gebes66 Ben de ipek asya istiyorum ama asya ismi konusunda çok kararsızım kokeni iyi degil diyenler var
Gebes66 __momsss evet canım bnde ilk asya ismini istedim Kur’an kursu hocasına sordum hiç bir anlamı yok başka isim koyun dedi bndevAhsen ismine karar verdim
__momsss Gebes66 Ahsen ismi cok guzel zaten anlamı da cok guzel en güzel demek kuranda sayısız ayette geciyor
Mae2 Minikperi Ahsen ismini bende cook seviyorum ama arapca da erkeklere guzel anlaminda soylenen bir sifatmis.
Gebes66 Gulbahar47 güle güle gelsin canım prenses Ecririnin anlamı ücret Arapça’da diye biliyorum o yüzden vazgeçtim
Gulbahar47 Gebes66 ücret değilde armağan hediye anlamına geliyor canım amin inşallah bütün bebişlerimiz sağlıkla gelsin inşallah vatana millete hayırlı evlatlar olsunlar inşallah
Gebes66 sevaldqn1 isim mevzu rüyalarıma bile girdi artıkk son noktayı koydum canım😂 Sen nasıl bir isim düşünüyorsun Gökçe Afra Erva