Birbahargunu Tüp bebek benim Hüma da Cahit Gözüakçaya gidiyorum normal doğum deneyecek bu benim için önemli onun dışında insanlığı ve doktorluğu da çok iyi. İlk gebeligimi kaybettigimde de ona gidiyordum uzun zamandır tanıyorum kendisini öneririm
Umutlugunler Tekden hastanesi Nilgün özer cokkk seviyorum tecrübesi bilgisi çok güzel. Hamilelikten önce de gidiyordum şimdi de gidiyorum
Beyhantugrul petekceee Ahmet beyi çok duydum ama muayeneleri ne kadar sürüyor detaylı inceliyor mu acaba
petekceee Beyhantugrul en kötü 15 dk sürüyor detaylı derken çocuğa ısı vermemek için karnınızda aleti tutması sağlıklı birşey değil zaten kalp atışına keseye boyuna kilosuna gelişimine sizin tansiyonuz kilonuz rahatsızlığınız vs bunlara bakıyor haftası haftasına kontroller farklı elbette benim şahsi düşüncem kadın doğum uzmanlarında çoğu kadın doktor kibirli ve anlayışsız gerçekten yaklaşımları tutumları ben Ahmet beyi çok babacan buluyorum çok sakin yaştıştırıcı cerrahisi de çok övülen birisi en önemlisi benimki size naçizane bir öneri elbette anne olarak siz daha iyi bilirsiniz
melteW Hayrisko Nilgün Özer’e mi gideceksiniz güncel muane ücretini yazar mısınız gidince bir de çok sıra oluyor mu acaba
melteW Hayrisko tekten de Nilgün özer mi en iyisi şimdi tecrübesi ilgisi önemsemesi çok önemli benim için
Hayrisko Hayrisko kesinlikle Nilgün özer oneriyorim ben gittim gidince farkı gördüm baya detaycı bir doktor şimdiye kadar boşuna gitmişim başka doktora keşke en başta gitseymisim