Merve-metin sacmalamakizim sabah akşam kullanılıyor zaten ama ilaç bitene kadar kullanılmıyor doktorum bana 3 gün kullan bırak 3 max 4.gün sökülürsün demişti 3.gün sökülmüştüm zaten ondan dedim canım
sacmalamakizim Merve-metin Doktor da bana kullan bitir 10 gün içinde geri gel dedi reglin 2. Ya da 3. Günü
Lavinia96 Benimde öyle olmuştu garipsemiştim çünkü hep 5 gün sürer ama bu sefer tam tarif ettiğiniz gibi olmuştu. Tamamen sökülemeyince 1 hafta sonra test yaptım kan testi. Pozitif olduğunu gördüm. Bence herhangi bir şey içmeyin. Bekleyin derim 🌸🫶🏻
Merve-metin Lavinia96 bugün tamamen bitti hiç anlam veremedim valla normalde adetim çok yoğun gelir ped yetiştiremem 5 günde 2 paket ped biterdi şimdi 3 günde ancak 3 tane ped değiştirdim oda eskidi enfeksiyon kapmayım diye değiştirdim pedlerimi günlük ped olarak kullandım yani 🤦♀️ Ama olsaydı kanda çıkardı 12 ekimde kan verdim negatif çıktı canım 🤔 rabbim bebişini kucağına almayı nasip etsin inşallah 🌸🌸
Merve-metin sacmalamakizim hee tamam o zaman canım doktor öyle dediyse doğrudur bana doktorum sadece 3 gün kullan dediği için yanlış kullanıyorsun demiştim ama doktor öyle dediyse zaten doktor yönlendirmesi daha net oluyor bitir ilacını git bakalım ne diyecek doktor kist filan mı var acaba oda adeti geciktirir 🙏🏻
Kbr-8086 Bende de aynı durum var bugün 12.gun gecikmede yoğun kaşık ağrım var sanki adet olacak gibi birde yoğun akıntı ama gelen yok dün kan testi verdim negatif çıktı umarım ciddi birsey değildir😩
Merve-metin Kbr-8086 canım yine negatif çıktıysa bi kadın doğuma git bence mevsim değişikliği etken oluyor tabi ayrıca yumurtlama geç olduysa adeti ileri atıyor oda bi etken canım