Merve-metin Kızlar bu ay adetim sökülmüyor peçeteye sildiğimde geliyor lavaboya gittiğimde geliyor ama pede asla gelmiyor mevsim değişikliği etken sanırım sizde de böyle durum var mı bugün bitti gibi bişey 3.günüm normalde 5 gün filan sürer adetim 🤦♀️ Çok rahatsız edici bişey asla rahatlayamadım gibi hissediyorum kendimi 🤦♀️🤦♀️
sacmalamakizim Merve-metin Canım ben 20 güne yakın geciktim, tarlusal kullanıyorum ne gelen var ne giden, acaba havalardan mı ilk defa bu kadar geciktim, regliye dair bir belirti bile yok, hafif kasık bel ağrısı var birde akıntı geliyor şeffaf.
Kr6543 Adetinizin geleceğinden eminseniz yani gebelik yoksa adet söktürücü masaj var onu deneyebilirsiniz
Merve-metin Kr6543 12 ekimde test yaptım negatif çıktı 14ü gecesi adet oldum ama asla pede gelmiyor lavaboya gittiğimde geliyor yada peçeteye sildiğimde geliyor anlam veremedim hiç ilk defa böyle oldu bugünde bitecek gibi peçetey damla damla geliyor
Merve-metin damlacgul 12 ekimde test yaptım negatif çıktı canım pede gelmiyor peçeteye sildiğimde geliyor yada lavabo ihtiyacım olduğunda geliypr bugün bitecek gibi peçeteye damla damla geliyor yani 3 günde asla 1 ped dolmamıştır
Aybarssmom__ Merve-metin gebelik olmadan önce benim de öyle olmuştu sıkıntılıydı gebeliğe hazırlanıyormuş vücut bir sonraki ay gebe olduğumu öğrendim üsteleme bir şey içme bence nolur nolmaz sıkıntı da yapma kafana takmamaya çalış
damlacgul Merve-metin yani çok sebep olabilir ama hastaneye gitmelik bir durum olduğunu sanmıyorum bir sonraki ay kontrol edin tekrarlarsa gidersiniz
Merve-metin damlacgul evet canım şuan değil ama bir sonraki ay yine aynı olursa bi kontrole giderim zaten
Sehseh Hic bişey kullanmayın ilaç falan Mayıs’ta regl olmustum koyu şekilde peceteye silerek zor geldi pihtili olmuştu ilk defa öyle ertesi ay gebe kalmışım ondan sonra sizde de öyle olabilirmi acaba normalde açık renk geliyomus herkeste bende normal adet rengi olarak gelmişti
Merve-metin Sehseh benim şuan pembe değil kırmızı da değil böyle ikisinin arasında bi renk geliyor canım ada çayı içmeyi düşünüyordum akşam o zaman bişey içmeyim ben bekleyim sadece 🙏🏻 Teşekkür ederim bilgi için 🙏🏻
Merve-metin Aybarssmom__ tamam canım ilk defa böyle olunca bi korktum açıkçası mevsimseldir diye düşünüyorum açıkçası 🙏🏻
Sehseh Merve-metin inşallah hayırlı haberler alırsınız benimde 3 gün sürmüştü akıntım ama ondan bikac hafta sonra kalmışım galiba veya üstüne ultrasonda geriden geliyorum bir hafta
Merve-metin Sehseh inşallah canım 🙏🏻 Yaa maşallah 🧿 sağ sağlim kucağına al bebişini inşallah canım ❤️
Merve-metin sacmalamakizim test yaptın mı canım ayrıca mevsim değişikliği adeti geciktiriyor ben o durumu geçen sene yaşadım tarlusal içtim sonrasında adet düzenimi inanılmaz bozdu düzene girene kadar çok sıkıntı çektim 🤦♀️ Tarlusalla sökülemediysen bi kadın doğuma kontrole git canım
sacmalamakizim Merve-metin 12. Gün gecikmeyle 2 çıktı kanda yok yani artık ilaç bitince giderim bence havalarda etkiliyor.
Merve-metin sacmalamakizim tarlusal bitene kadar kullanılmıyor ben öyle kullanmamıştım ama canım 3 gün sabah akşam kullandım 3.gün içtim bıraktım sonrasında 3 gün içinde söküldüm canım acaba ilacı yanlış kullanıyor olabilir misin acaba
Merve-metin sacmalamakizim sabah akşam kullanılıyor zaten ama ilaç bitene kadar kullanılmıyor doktorum bana 3 gün kullan bırak 3 max 4.gün sökülürsün demişti 3.gün sökülmüştüm zaten ondan dedim canım