Yasemincee26 Momofelisa hayr canım kan günüm paza günü. Doktorum erken vermemi istemiyor. Yani onlara göre çubuk testlerin de bir önemi yok bekle diyor
Oznurkk Berraeray1 bende transferimin 5. Günü silik görüp 6. Günü kan vermiştim 33 çıkmıştı değerim. Çok şükür sağlıkla ilerledi şuan kızım 20 aylık. Rabbim size ve evlat hasretiyle yanan herkese nasip etsin.🤲
Berraeray1 Oznurkk maşallah sağlıklı hayırlı evlat olsun inşallah Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah 🤲🏼
Yasemincee26 Momofelisa bir günden bişey olmaz canm zaten şimdiye yükselmiştir inşallah bende cumartesi akşam da verebilirim çok heyecanlıyım🥰 bir haftadır evdeyim sokka yüzü görmedim çıkma bahanesiyle kana da giderim
Yasemincee26 Sema_28 Rabbim kucagını boş bırakmasın canm emeklerini boşa çıkartmasın , bu kez kavuşacaksın evladına Allah’ın izniyle kendine inan
Gdhjddkkd Kızlar bişey sorcam testim pozitif çıktı ya fitil ve iğneden dolayı pozitif çıkmış mıdır yoksa gerçekten hamile miymişim henüz kan vermedim cumartesi vericem inşallah test günüm o zaman