Kvrck-123 ardengunes benimde ikinci çocuğum olacak ben de bağlatmak istiyorum doğum esnasında. Peki eşinizden izin alıyorlar mı ??? İmza filan. Benim ilki spinal sezeryan oldu aynı Siizn gibiydi. İnşallah ikincisi de rahat olur inşallah.
ardengunes Kvrck-123 inşallah canım benim ilkimde böyle sıkıntısız ağrısız geçti ikincide öyle seninde çok büyük ihtimal öyle olcak diğerleri güzel geçmiş ya üçüncüde böyle olur 😍🤲🥰 sağlıkla al kucağına inşallah 🤲 bu arada evet eşinin imzası gerekiyor 🌸
Kvrck-123 ardengunes anladım eşim imza atmaya pek yeltenmiyor kalabalık olalım istiyor inşallah ikna edebilirim. Sizin eşiniz nasıl ikna oldu ?
Carpediem_33 ardengunes Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah gözünüz aydın 🤗 kordon bağlatmak için bi yaş sınırı var mı ?
Mira343434 Carpediem_33 bnm doktorum direk çocuk sayısını sormuştu benm. 3 cu oldu o dekilde baglattim ama yasida soruyor tabi onmli olan eşinin izni bide
Mira343434 Mira343434 bnde ayın 2, de doğum yaptım aynı şekilde tuplerimi baglattm bnde biraz geç cikdm ameliyattan
Mira343434 ardengunes amin cümlemizin evet biraz uzun sürdü normal sezaryan doğuma göre şükür geçdi darısı doğum yapicak olan hamilelerin başına 🙏🙏
ardengunes Mira343434 aminnnnnn inşallah 🤲🥰 AdelinaAybars çok teşekkür ederim aminnn nerede varsa 🤲🌸🤍
ardengunes BUSE1707 ben devlette doğum yaptım kendileri sordular baglatmak istiyomusun diye evet dedim esin imzası gerekiyor sadece dediler İnternete de bakmıştım zamanında öyle bi ama herhangi bi sınır yazmiyo
ardengunes Kvrck-123 anlatın kalabalık olmak önemli değil onlara yetebilmek önemli biz eşimle hemfikirdik çünkü hayat şartları çok zor ve kötü bu sekilde anlatırsanız anlayacaktır bence 😊