Kizlarr 35 +5 normal muayeneye geldim saat 16.00′da nst de sancım cikti biraz zaten kasilmalarim oluyodu ara ara acile giriş yapıldı alttan muayene yapıldı acilmam varmi diye sonrasında kanama oldu vajinal usg bakildi bi sıkıntı yoktu sonra tekrar nst ye bağlandım o sırada sancıları durdurmak için serum takıldı fayda etmedi sezeryana alcaz dediler sonda takılcaktı ayy en çok korktuğum şey dedim ki uyustuktan sonra taksaniz olurmu 🤭 doktorlar o şekilde istemiyo dediler sondayı taktılar anamm vallahi hiçte korkulacak bisey değilmiş vallahi billahi kızlar hafif bi yanma gibi oldu o kadar 🥰 sonra sandalyeye oturdum götürüyorlar beni kapıda annem eşim ablam var diğer ahali yolda😁 annem agliyodu zaten bende başladım çünkü 2. Doğum olmasına rağmen çok heyecan yaptim duygular şelalee🥰 neyse öpüştük koklastik ailemle sonra bana bay bay 🤭 dogumhaneye geldik sedyeye yattım gençler basimda baya güzel bi ortamdı ilk doğumum özelde olmuştu şimdiki devlette özelden farksız davrandılar doktorum geldi belden igne yaptılar düşünün ki damar yolunda daha çok canım yandı bunu hissetmiyosunuz bile yemin ederim sizi rahatlatmak için demiyorum kızlar sonra belden asagiya inen bi sıcaklık hissi ayak parmaklarım karıncalaştı dokunuşlar hissettim dedim ki doktora parmaklarımı oynatabiliyorum inanin burada o kadar okudum ki herseyi hissettim kesiği bile falan diyenler oldu çok etkisinde kaldım doktorum suanki iğneyi hissediyomusun dedi hayır dedim omzuma batırdı hafif bunu dedi evet hissediyorum dedim sonra doktor bunu hafif batırdım ama göbeğine komple sokuyorum şuan hissetmiyorsun dedi rahatladım 😁🤭 o siradada zaten kesiyolarmis beni🤣 neyse çekişmeleri falan hep hissediliyor ki çok normal bi ara içim bulandı bi kere öğürdüm ama kusmadim söyledim hava taktılar düzeldim sonra heyecanla bekliyorum o sesi ahhh ağlıyorum yazarken nasıl bi aglamadir teyzeleri Yaradana sesine kurban olayımmm rabbimin mucizesi bir oğlum vardı şimdide güneşimiz dogdu🥹🥹🥹 ilk bi göremedim sesini duydum hep sonra getirdiler öptüm ağlaya ağlaya 35+5 2830 doğdu gözlem amaçlı biraz aşağıda durcak dediler götürdüler güneşimi 🥰🤲 o sırada dikislerimi atıyorlardı artık he bu arada kordon baglamasida istemiştim onuda yaptılar biraz o yuzden uzun sürdü sonra odama alındım kızımda 2 saat sonra yanıma geldi şuan uyuyor ellerinizden öper 🥰🤲 çok şükür allahima hersey güzel geçti rabbim isteyen bekleyen herkese saglikli evlatlar dogumlar nasip etsin insallah uzun oldu hakkınızı helal edin merak ettiğiniz olursa seve seve cevaplarım 🌸❤️