Ace01 byz__ merhabalar 5 6 hafta olmadan kese görünmüyor diye biliyordum . Bende hesaplarıma göre 4 haftalık hamileyim 😊 Cuma günü doktora gidicem acaba bende keseyı görebılır mıyım? Alttan mı ultrason ile bakıldı
Melllike Ace01 seninde hayırlı olsun canım. Ben takip ettiğime göre 5+2de hastaneye gideceğim inşallah kese görünür.
Ace01 Melllike ben kan vermedim canım . Aslında kan vermeye gıtmısken birde kadın doğuma uğrayım dedim . Son adet tarıhım 10 Eylül . Yumurtlama 2 Ekim . 35 -37 günde bir adet oluyordum . Hesaplamaya o yüzden yumurtlamayı yazıyorum 4+2 gösterıyor
Ftm_75 byz__ byz__ 4 haftalık derken kanda mi öğrendiniz ultrasonda kese bile gözükmez 4 haftalık kan değeriniz kaç merak ettim
byz__ Ftm_75 ultrasonda gözüktü direkt doktor kendi dedi testler çıkmadan 4 haftalık diye kan testi yarın belli olacak
Ftm_75 byz__ canım kusura bakma ama o dediklerin imkansız yanlış anlama 4 haftada kwss bile yeni oluşuyor ya doktor yanlış söylemiş yda sen yanlış anlamissin bugün kan sonucun çıkar ona göre anlaşılır
Ftm_75 byz__ çünkü benim hamileliğimde bebek 6 haftalikken gözüktü ve daha yeni oluşuyor dedi yani minicikti
Melllike Ftm_75 dediğiniz doğru ancak kese görünür. Bebek için 6-7 hatta 8e kadar gidenlerde var duruma göre. Ben haftaya gideceğim ancak keseyi görür diye düşünüyorum.
Ftm_75 eli23 pardon adet gecikmeden mi öğrendiniz ki tam adet tarihi geldiğinde eğer bebek varsa 4 hafta olarak kabul ediliyor belada 1500 geçinme alttan kese gözüküyor doktoruma bile yazdım biz bile 4 haftalık keseyi zor görüyoruz dedi değişik
tugbadurmaz34 Pinark92 normalde önümüzdeki ayın 1. Haftası kontrolüm dayanamadım gidiyorum şimdi 15 gün olmuş zaten