minikmucizeemaak On-Fr-Tu 19+3 de olmuştum ilk dozu 2. Yi 1 ay sonra adlında daha erken çağırmıştı benide ilk dozda ama şehir dışındaydım ben gidemedim
pnarusluu On-Fr-Tu bende 21 veya 22 haftamda 1 doz oldum. Eğer 5 yıl önce olduysan 1 doz yapıyorlar yani benımm doktorum öyle uygun gördü
minikmucizeemaak On-Fr-Tu Evet bence de canım 1 hafta kadar ertelemiştim ben nereden baksan aşıyı şehir dışında olunca
07sudeeee On-Fr-Tu bende Şuan 17+5 deyim Sağlık ocağım haftaya gel dedi 18 haftamda olucam yani erken geliyor banada doktoruma sorucam bi
Deletedmom_112 On-Fr-Tu kaydı gidip siz mi yaptırıyorsunuz gebeyiim diye ben ilaç yazdırmaya falan gittim ama beni arayan da olmadı kaydım da yok sistemde :/
On-Fr-Tu Deletedmom_112 kaç haftalık oldunuz. Gidip sağlık ocağına kayıt açtırın. Ve hemen detaylı bir idrar kan tahlili verin . Ona göre ilaçlar veriliyor
Deletedmom_112 On-Fr-Tu 16+2 deyim özeldeki doktorum baktığı için hiç sağlık ocağına falan gitmedim oda hiç git kayıt açtır falan dememişti. Kendi doktorum tüm ilaçlarımı ayarladı ama :/ bide orası mı veriyor ?
hasretsisman Deletedmom_112 tabikide sağlık ocağıyla da aynı şekilde görüşülüyor kayıt açtırın lütfen