Detaylı Ultrason 🧐
2lokummannesiii memnun kaldınız mı iyi mi
Mrvizmrli görmemişim memnunum evet bazen neşeli bazen ters biri ama iyi anlatıyor Sadece çok yoğun yjne de hızlı hızlı bakıyor mesela anıl murat sever e gittim bir kez hiç bir şey söylemedi ki düşük yapcaktım acile gitmiştim sonra randevu aldık iyi dedi sadece ne kilosu ne boyu ne gelişimi vs söylemedi
asya- ben oğlumda da oraya gittim bayağı ayrıntılı bakıyor doktoru tanıyordum. 2.bebeğe de oraya gitmek istedim nedense yaşadığım yerde o kadar ayrıntılı baktığını düşünmüyorum.
Semolinko devlette doktorum 22.haftama randevu verdi bana 3 Kasım’da girecez insaAllah bakalım nasılmış
Arzuanne devlet hastanesindeki doktorlar genelde öyle ya içlerinde cok iyi doktorlar da var ama geneli ilgisiz aceleci geçiştirici bizimde bu dönemde en çok ihtiyaç duyduğumuz şey ilgi bazen güzel bir söze o kadar muhtaç kalıyoruz ki özellikle ilk hamilelikse bende bu yüzden özele gidiyorum devlette de takipliyim ama bu konuda bandırma devlet hastanesi çok yetersiz ya üzülüyorum buna
Semolinko 19 haftalık yaptırdım 1750 tl ye renkli ultrason resmı ıcınde 26 haftalık olunca gıdıcem 😍
expectantmom_ ha hı Dr gidiyorsun Edirne’de bende edirnedeyimde