Ya arkadaşlar ben de size bunu sormak istedim 6 aylık hamileyim ailem başka şehirde eşimin ailesini deprem de Kaybettik hepsini Alanya’da şu an yaşıyoruz eşimle ve kimsemiz yok Burda doğum ocakta rabbim nasip ederse devlet hastanesine gittim ama inanın o kadar acele bakmıyorlardı ki kendi çoçugumu göremedim bile cihazları çok eskiymiş burası turizim kenti olduğu için her şey ekstra pahalı biz de sigortamız olmadığı için iki kere bir doktorun kliniğine gittik hastaneye gitmememiz daha maliyetliydi klinik ücreti 1000 tl idi memnun kaldık doktor sekreterine doğum ücretini 4 ay önce sorduk dedimi 34.000 bin şok olduk ocakta da daha zamlanır gibi gelir hastane özel ama inanın yani büyükşehirlerin devlet hastanesi buranın özeli yanında beş yıldızlı otel gibi hastane 19.000 bini ameliyat odası ve oda için alıyormuş gerisi doktora ya bana çok geldi açıkçası ne yapacağımı bilmiyorum sizce devlet nasıl olur yani ocakta 40 binin üstüne çıkar bu ücret memlekete gitsem ailemin yanından doğum yapsam ama eşin burada kalmak zorunda ben doğumdan önce gitmek zorundayım 40 çıkmadan da gelemem eşyaları taşı vs inanılmaz stresliyim