tugcesakzci Zeynepli12345 normal doğuma 20 bin demişler arkadaşımın kuzenine benim doğum paketim var ben 12 bin TL ödedim doğum ve muayeneler dahil. Sincan Lokman Hekim Ankara
Eru aslanprenses_ hangi doktora gidiyosunuz bende egepoldeyim o yuzden merak ettim bide kac haftaliksiniz inslh artmaz fiyati
Melekinderin aslanprenses_ ekol hastanesi 17.000 sezeryan doğum 18.000 normal doğum fiyatı verdi tabi zam gelecek diye not düştü
07htc29gmhn aslanprenses_ Keremmutlu06 canım bende antalyadayım SGK yoktu bende doğumdan bir hafta öncesinde yeşil kartlı olduk ve Akdeniz tıp Fakültesi’nde 16 ağustos ta normal doğum yaptım ve cebimizden beş kuruş para ödemedik ve çok memnun kaldım inan özel gibi ilgilendiler sanada tavsiyem yeşil kart çıkarıp Akdeniz tıp Fakültesi’nde doğum yapman ve benim ilk doğumdu
Semakeskinn tugcesakzci merhaba doğum paketiniz varsa neden ücret ödediniz doğuma acaba. Benim de var o yüzden merak ettim 🙏
Gksslm tugcesakzci merhaba doğum paketini nasıl aldınız acaba lokman hekimden yardımcı olabilirmisiniz
1cocuklumom Zeynepli12345 ben doğum paketi aldım Mersin medikalden 25 bine sezeryan olacam 20 haftalığım henüz
minikmucizeemaak Zeynepli12345 Özel Yalova Uzmanlar Hastanesi normal 11 zorunlu sezeryan 12 istekli kaç bilmiyorum
Nr_avc3 1122esraesila merhaba güncel fiyatı mi acaba bu ay ya da diğer ayın başı gibi dogumum olacak sezeryan böyle bir post açtım ama cevap veren olmadı tahliller anesteziye kan felan toplam ne kadar tutuyor acaba
C9-3_g 1122esraesila Kayseri hüma 14.500 diye biliyorum ben ne zaman değişti fiyat doktorunuz kim acaba
Nurdan32 TubaDMR4 merhaba ne zaman doğum yaptınız acaba birde hangi doktor bende meddeme gidiyorum ama kararsizim