AslanKadini MehmedinZeynebi Ahiretin azabı çok çetin Allah o güne sakliyor belki de bunların cezasını. Rabbim en iyi bilen tabiki.
MehmedinZeynebi AslanKadini öyle eceliyle ölmemeli çocuk katilleri gözlerime görmek istiyorum diri diri yandiklarini
Biranneikibebek_ MehmedinZeynebi Bir zulme engel olamıyorsan onu duyurun diyor Hz.Ali Çaresizce dua etmek ne kadar zor bir yerde bir yangın var ama söndüremiyorsun sadece izliyorsun Hani Allah Resulü diyor ya imanın en zayıf olanı kalben kötülüğe buğzetmek şimdi öyle iyi idrak ettim ki
MehmedinZeynebi Biranneikibebek_ elimizle kalbimizle dilimizle her şekilde buğz ediyoruz rabbim belalarını versin elimizden geldiğince tepki gösterelim sesimiz duyulsun artık mallarını boykot edelim kahrolsunlar
YigitPoyrazMomm MehmedinZeynebi Allahimin kabir azapları üstüne olsun bunların ciğerim yandı yanıyor en kötüsü elimizden bisey gelmiyor yapamıyoruz bisey bu daha zor
YigitPoyrazMomm MehmedinZeynebi lanetleyelim şunları hamileyiz kabul olur dualarimiz herkes etsin susmayın sesimiz çıksın zulme karşı susmayın.
Sermec27 İçim yanıyor her baktıkça ağlıyorum bu nasıl bir katliam böyle katil görülmedi daha önce Allah kahhar ismiyle kahretsin bunları 🤲
Sermec27 MehmedinZeynebi amin amin neden müslümanlar yardım etmiyor Gazze’ye neden bir şey yapılmıyor neden derin bir uykuda herkes Allah’ım yardım etsin inşallah o mazlumlara rabbim o İsrail’i kahretsin 🤲😔
MehmedinZeynebi Sermec27 girişleri ve çıkışları kapatılan bir şehirin çocukları parcalanirken demir kubbesi ile savunulan bir ülkenin halkını ülkemize almak ile sorumluluk aldık çünkü rabbim bu azabı bize de tattiracaktir
Yazmelegi_ MehmedinZeynebi ah ah içim parçalanıyor içim kayseri toplandı dualar edelim elimizden baska bisey gelmiyor 🥺
MehmedinZeynebi Yazmelegi_ batman da toplandı nerede bir ses yükselirse orada bulunalım dualarımız ve lanetlerimiz ile sesimizi duyuralım