MehmedinZeynebi Çocuklarımızın başını okşayıp doyasıya sarıldığımız bugünlerde çocuklarının cansız bedenlerinin parçalarını taşıyan babaları unutmayalım ses verelim susturulan onca kadının sesi biz olalım
travmatikzat MehmedinZeynebi içim parçalanıyor , Rabbim kahretsin onları , inşaallah cennet kuşu oldu o bebekler çocuklar , kendi evladıma sarılırken öperken hep onlar geliyor aklıma , paramparçayım
YigitPoyrazMomm MehmedinZeynebi Allahım durdur savaşı yarrabim içim paramparça kanım dondu bu nasıl cehalet Allahım sen bizi koru çocukları koru masumları koru yarrabim sana sığınırız😭😭
MehmedinZeynebi Minikperi sadece yabancı bir muhabirin burası çocuk kadın erkek ceset parcalari ile dolu yazılı bir tweetine denk geldim içim parçalanıyor
Lafayette MehmedinZeynebi şeytana hizmet ediyor bunlar , Allah nurunu tamamlıycak, Allah alsın bunları ins. Doğum sancısı cekerken bu şeytanlar için beddualarımı esirgemiycem!!!
Btl-Als MehmedinZeynebi Allah’ım yardımcıları olsun inşaallah çocukları gördükçe kendimden utanıyorum Allahım affetsin bizi elimizden dua dan başka birşey gelmiyor 🤲
Nemregn MehmedinZeynebi içim gidiyor ağlamaktan elden birşey gelmiyor duadan , sosyal medyada paylaşmaktan, bağış yapmaktan başka😔😔
YigitPoyrazMomm MehmedinZeynebi Allahimin kabir azapları üstüne olsun bunların ciğerim yandı yanıyor en kötüsü elimizden bisey gelmiyor yapamıyoruz bisey bu daha zor
AslanKadini MehmedinZeynebi Rabbim Kahhar ismiyle kahretsin bu canileri. Rabbim yardımcıları olsun kardeşlerimizin. Bazen kıyamet kopsa da bitse herkes yaptığının bedelini ödese diyorum..