Hicran57 cokbilmismom doğru söylüyorsun büşracımm şimdiden bel ağrısı ve kasık krampları yaşıyorum da ne zaman yapsam diye düşündüm
Cennet-donder Hicran57 evet ya çok bekledim o kadar değişik psikoloji ki her gün test yapıyordum yanış olduğunu biliyordum ama belki o pozitifi görürüm diye yapıyordum Allah isteyen bekleyen herkese nasip etsin
Cennet-donder FKRKS29 bebim bebeğim 11+2 de kalbinin durduğunu öğrendim düşük kürtaj sonrası hemen olmaz diye çok üzülüyordum çok şükür oldu sağlıklı hayırlı şekilde kucağımıza almayı nasip etsin Allah 💓
FKRKS29 Cennet-donder Aminn Rabbim sağlıkla kucaginza almayı nasip etsin ❤️ bizede dua edin hayırlısı ile güzel haberler alalim❤️
Cennet-donder FKRKS29 Allah en kısa zamanda sizlere de bu duyguyu taktirine ve devamlı kılsın sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin güzel haberleri aldığınızda bizlere de bildirin 😂
Cennet-donder FKRKS29 bana beklediği her gün yıl gibi geliyordu Allah isteyen bekleyen herkese nasip etsin ilki düşük olduğu için şuan bile hep içimde bi korku
FKRKS29 Cennet-donder Yaa Amin amin cidden öyle oluyo işte benimde ilk boş gebelik dusugu ya hamile kalsa bile insan sürekli düşünür Rabbim sağlıklı evlatlar nasip etsin❤️
FKRKS29 Cennet-donder yumurtlamadan saydım 8 geçti ama çatlama olarak bakarsak 6 ama bat 19zdu , yunurtlama gununden 12 gün sonra yani 24 e attı desek 4 gün var ondada 🤷♀️
Cennet-donder FKRKS29 çatlamadan sonra 6 gün geçmişse çok erken canım varsa bile şuan çıkmaz bi 3 4 gün sonra tekrar yap istersen geç follenmw vs olabiliyor
Cennet-donder FKRKS29 insan dayanamıyor merak ediyor kendimden biliyorum bi de sen hangi marka ovulasyon testi kullandın
FKRKS29 Cennet-donder aynen öyle bide aşırı uyku halsizlik kasik agrisi , sık idrara çıkma falan var bide hiç doymuyom gibi öylede olunca hadi bakayım dedim ama işte 🤦♀️ innovita ovilasyon test kullandim