Hicran57 Bat 28 arkadaslar ovulasyon testiyle 11-12 yumurtlama 13 çatlama oldu ne zmaan erken gebelik testi yapmalıyım
FKRKS29 Hicran57 benimde 12 13 yumurtlama 14 çatlama bende bekliyim burda ama benim bat 19 du gec yumurtlama oldu belki bat ileri atar ,catlamadan 12 gün veya 14 gün sonra diyolar insAllah hayirli haberler alırız ❤️
ilayda_2309 Hicran57 ayy canım ben de 17 sinde 2. çatlatma iğnesi oldum doktor bana adet gününden itibaren 15 gün falan sonra test yap yoksa yanıltır demişti ilk çatlatma ignemde 12. Günde yaptım beta yüksek çıktı sonra tekrar düşmüştü
Elffth_2017 FKRKS29 bende merak ettim kan tahlili verdim çıktı ama 8 gün olmuştu gerçeklik payı varmı acaba
Cennet-donder FKRKS29 idrar testi yaptığımda çok çöl silikti ama anlamıştım hemen acile gittik haftasonuydu kan verdik 10.23 tü 2 gu sonra tekrar verdim 44 çıktı arkadaşım dedi 8 9 gün sonra kanda çıkıyor ama çıkmasa da bazen geç döllenme olabiliyor daha geç çıkıyor mesela ben ilk bebeğimi kaybettim adetten 5 6 gün önce test vermiştim 308 çıkmıştı şok olmuştum
FKRKS29 Elffth_2017 Elffth_2017 Hıı bazen erken cikabiliyordur ya kesin olması için 12 14 gün bekleyin diyolar ama yinede bazen 8 9 gundede cikiyo
Elffth_2017 FKRKS29 ama doktor ayın 19unda gel dedi internetten de baktım 14gün yazıyor kafam karıştı
FKRKS29 Cennet-donder hı anladim bende bi boş gebelik dusugu yaptım aslında bekleyebildigimiz kadar bekleyip öyle yapsak daha iyi ama işte biz merakliyiz😄
cokbilmismom 28 inde yapın kan testini, daha erken yapmayın hiç gerek yok çünkü daha çok stres, eğer daha erken yaparsanız gebelik varsa çok çok düşük bir değer çıkacaktır ve bu sizi daha çok strese sokacak çünkü iki günde bir tekrar kan vermen gerekecek
Hicran57 cokbilmismom doğru söylüyorsun büşracımm şimdiden bel ağrısı ve kasık krampları yaşıyorum da ne zaman yapsam diye düşündüm
Elffth_2017 Cennet-donder 8gün sonra yaptığımda 5.85 çıktı sonuç yakın zamanda tahlil vermedim yarın yada Perşembe günü verecem
Cennet-donder Hicran57 evet ya çok bekledim o kadar değişik psikoloji ki her gün test yapıyordum yanış olduğunu biliyordum ama belki o pozitifi görürüm diye yapıyordum Allah isteyen bekleyen herkese nasip etsin
Cennet-donder FKRKS29 bebim bebeğim 11+2 de kalbinin durduğunu öğrendim düşük kürtaj sonrası hemen olmaz diye çok üzülüyordum çok şükür oldu sağlıklı hayırlı şekilde kucağımıza almayı nasip etsin Allah 💓