Anneadayiii__ Grip olmuştum ilaç kullanamadığım için şimdi kulaklarıma vuruyor ağrısı. Bir damla soğan suyu damlattım ağrıyı azalttı ama hala ağrıyor doğal hangi yöntemleri kullanabilirim kulak ağrım için?
serensen96 Anneadayiii__ Bende yaşadım. Eşim eczaneden kulak damlası aldı hamilelerinde kullanabileceği. Burun için nazalnem ve deniz suyu spreyi kullandım. Sürekli buhar yaptım. Sırtıma vikis sürüp terlemeye çalıştım boğazlarım içinde nane limon tüketip gargara yapmaya calıstım sürekli ateşim yoktu allahtan ateşim oldugunda direk hastaneye gidip serum yaptırıyorum
Anneadayiii__ Minikmucizelere en sonunda Largopen antibiyotik kullandım öyle geçti yoksa geçecek gibi değildi…
Anneadayiii__ Minikmucizelere largopen kullandım evet doktorum yazdı kendi kadın doğum doktoruma da danıştım onay verdi siz de danışın
Minikmucizelere serensen96 kulak ağrısı icin aldiginiz ilaci eczaciya mi sordunuz kadin dogum doktorunuzada danistiniz mi
serensen96 Minikmucizelere normal eczaneye sordum bi sıkıntı olacağını pek düşünmüyorum açıkcası çünkü eylül ayında antibiyotik bile kullandım hamileler için olanlardan
Minikmucizelere serensen96 ay bende napicami sasirdim hamile olunca bi sey olur mu ki diyede korkuyorum
Anneadayiii__ Minikmucizelere hayır ağrımın nedeni üst solunum yolu enfeksiyonu dedi kulaklara vuruyormuş ağrısı,boğaz ağrım kulaklara vuruyormuş
Minikmucizelere Anneadayiii__ once kulak burun bogaza gidip sonra kasin dogum doktorunuzun onayını mi aldiniz ilac icin
Anneadayiii__ Minikmucizelere acile gittim verdiği tek şey serum ve ağrı kesiciydi sonra aile hekimime gittim o bana bu ilacı yazdı bende kendi kadın doğum doktoruma sordum kullanabilirsin dedi. Aile hekimime de hamile olduğumu söyledim zaten ona göre bir ilaç yazdı.
Anneadayiii__ Minikmucizelere rica ederim ihmal etmeyin vücudunuzda mikrop olması daha kötü gebelerin kullanabileceği antibiyotikler var,doktorunuza danışın
Iremkoko Anneadayiii__ bende suan largopen kullanıyorum cuma günüde planlı sezeryanım var 3 4 gündür kullanıyorum sizce geçer mi gribim 😵💫