bebegimhayalim Ceylannn1y amin inşallah bende 😂😂 alırken sessiz sedasız Bi güzel kolay alınıyor ki vermeye gelince çabala dur allahim yardım et bize😂😂
Sehermahsum7321 bebegimhayalim takıntım yok bnm kilo işe oğlum da ilk gebelik de 76 ile gene hamile kaldım 86 ile doğuma girdim oğlum tek maşallah 3.800 gram doğdu
duyguogeday bebegimhayalim 52 kilo ile hamile kaldım şuan 31 haftaligim 70 kilo ile son gaz devam😂 18 kilo doğuma kadar 25 bulur herhalde🤣
Zelihaa1409 bebegimhayalim 30 haftadayim 64le hamile kaldım 69 um +5 kg herkesin bünyesi bir degl bence ve bu brazda genetik diye düşünüyorum.
Aysee1123 Halilesma Hiç birşeye 😂 Olay tamamen yapı. Tabiki dikkat etmekte fayda vardır ama ben etmedim çok almayacağımı biliyordum çünkü
Halilesma Aysee1123 ya öylemi ilk hamileliginiz mi yoksa bir öncekinde aldığınız kilodan mi yola çıkarak öyle düşündünüz
Halilesma bebegimhayalim çok almamissin canm ama korumaya özen göster bir iki ay en azından çünkü ilk aylar aldığımız kilo boş maalesef bize kalan kilo bebek son aylar alıyor zaten 🥲 bende 15 hafta 2 kg almisim korumaya caliscam 2 ay bakalım inşallah yapabilirim