Sehseh bebegimhayalim yani biraz almak da güzel ama ya yiyip içmek bebeğe vitamin olur benim mide bulantılarım geçti iştahım yeni açıldı bikac gündür ben bu gidişle alırım baya 🤣
bebegimhayalim Minik-ve-annesi aslında 14 kilo çok değil gibi ama sanırım daha 1 ayınız var bu son aylar çok dikkat etmemiz gerekiyomus ya
Sehseh bebegimhayalim yokya çok rahat verirsin merak etme hareketli olursan doğumdan sonra verirsin kilololari olmadı güzellik merkezine ben öyle düşünüyorum bölgesel incelmeye giderim diye 🤣
Blackkcat bebegimhayalim 17haftalığım,bulantılardan alamamıştım artık yiyorum ve 1kg aldım şimdiye kadar,brnce normal
Aminealeyna bebegimhayalim kizimda 35. Hafta dogum yapmiatim 17 kilo almıştım bunda suan 8 haftaligiz 3 kilo almiaim bile
Busraa-aa 64 ile hamile kaldım 32+3 haftalığım 67 kiloydum 2 hafta önce tartılınca şuan kaç bilmiyorum almışımdır yine biraz bide kızlar vücudum da kilo olarak hiç bir değişiklik yok bu aldıklarım çocuk eşi ve suyun kilosu oluyor o zaman değil mi?
Periikra İlk gebeligim de 48 le hamile kalıp 70 le dogurmustum tabi 5 sene oldu. İkinci gebeligim suanda 30+1 68 le hamile kaldım 74 kiloyum umarım daha almam vermesi zor oluyor 😁