oylesinebiri0 Of beklemiyordum çok ilk tedavi ayımda tuttu gebeyim resmen 640 değerim of çok mutluyum ya 🥺🥰
KuzeyinAnnesi10 oylesinebiri0 ya çok sevindim hayırlı olsun canım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşAllah 🥰 ❣️
NewbieMommy oylesinebiri0 Hayırlı olsun Allahım sağlıcakla kucağınıza almayı sonra da sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin🌸
Havva-Saribas Rabbim sağlıklı hayırlı şekilde kucağınıza almayı nasip etsin inşallah hayırlı olsun gözünüz aydın rabbim olmayanlarada en kısa zamanda hayırlı evlat nasip etsin inşallah 🤲🤲🤲
oylesinebiri0 Havva-Saribas amin ya çok teşekkür ederim içim kıpır kıpır ne yazacağımı bile unuttum 🤭😀😄🥰🥰😍
oylesinebiri0 KuzeyinAnnesi10 çokk teşekkür ederim amin hayırlısıyla kavuşayım ya elim ayağım titriyor 1 yıldan fazladır bekliyordum
oylesinebiri0 mimar_anne çok teşekkür ediyorum♥️ amin inşallah rabbim o günleri göstersin bana olamayanlara nasip etsin 💗🌸
KuzeyinAnnesi10 oylesinebiri0 yerim seni ya maşallah ❤️ rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşAllah 🥰
YigitPoyrazMomm oylesinebiri0 cok mutlu oldum hayırlı olsun canım benim sağlıkla kucağına al yavrunu inşalalh❤ kendim ayrı mutlu oldum sanki bebeğime bidaha hamile gibiyim hissetim öyle benimsedim bi an darısı olmayan ve bekleyen güzel insanlarımız için🙏
oylesinebiri0 YigitPoyrazMomm ya deme şöylen şeyler ağlamamak için zor tutuyorum kendimi çook teşekkür ederim 💗 amin kimsenin kucağı boş kalmasın ❤️❤️
YigitPoyrazMomm oylesinebiri0 ay kuzucum benim mutluluğun mutlu olmak bizimle paylaştın için çok tesekur ederiz sen iyi ol yeter ki sağlıkla gelsin minigimiz😍🌸💞 amin inşallah bitanem🙏
oylesinebiri0 YigitPoyrazMomm çok mutluyum ya 1 yıldan fazladır bekliyordum sonunda oldu bide karnım ağrıyordu diyordum adet olucam ay miniğim yerleşiyormuş ya 🥺🥺❤️ iyi ki varsın varsınız mutluluğuma ortak oldunuz ❤️💗
YigitPoyrazMomm oylesinebiri0 ya canım benim bende 1 yıldır hep bekledim ansız mucizem gerçekleşti demek nasibinde varmış minikler adet ağrısı çektim hiç ihtimal vermedim sonra öğrendim bebismis😍❤ sende iyiki varsın canım benim mutluluğunuz daim olsun💝🙏