Cansuu55 sesilay Elif hocayı da çok duydum baya seviliyor koruda ama ben Ayşegül hocaya geçtikten sonra duydum
Cakiltasiii Cansuu55 ben elif hocaya gidiyorum ona da ulaşmak imkansız bişey yazdığınızda bı sorun oldugunda kaç gün sonra cevap veriyor 😁
serensen96 Paris2019 Merhaba, benimde dış doktor memorialda doğum yapacağım sezeryanda 2 gün mü kalınıyor acaba
ysysys serensen96 memorial’de dış doktorla doğum için ne kadara anlaştınız? Doğum ücreti nedir yani hastanenin
Paris2019 serensen96 merhaba, ben bir gece kaldım. Sezaryen doğum oldu benim, aynı gece gaz çıkarabildiğim ve yürümeye başlayabildiğim için sıkıntı olmadı çok şükür
Odininmamisi Cansuu55 bende Özgür Kan’a gitmek istiyorum Yeşim Gürel ile onun arasında kalmıştım Özgür Kan sanırım daha ağır bastı
Cansuu55 Odininmamisi kesinlikle çok iyi bir hoca psikolojik olarak da büyük anlamda destek oluyor rahatlatıyor eşim bile çok sevdi kafanda soru işareti bırakmıyor ☺️
Busragokhan0911 ysysys bende memoriale gidecektim ama paket uygulaması çok saçma. Gebelik takip paketi var toplam 25 bin. Doğum güncel fiyattan şuan sadece doğum 20-25 bin. Halbuki tüm hastaneler paketin içinde doğumu da ekliyorlar.
Odininmamisi Busragokhan0911 Aşırı ticaret kafasına gitmişler geçen sene böyle değildi. Normal bir doğum paketi vardı. Bu sene doğumu kapsam dışı yapmışlar bana diyor ki gebelik takip paketi alırsınız ama seneye doğum ücretimden yararlanırsınız ben salak mıyım ya 40 bin derseniz doğuma çok saçma
ysysys Busragokhan0911 nasıl yani? Dış doktorla gidince de hastanenin doğum ücreti aynı mı? Paket almadan yani? Hocalarla anlaşmaları oluyor ya normalde daha indirimli oluyordu
Busragokhan0911 Odininmamisi euroya endeksliymiş. Euroya yüzde kaç zam gelirse doğumda da o yüzdelik oranında zam gelecekmiş. O yüzden vazgeçtim 😃 hastane çok 🫠