Melike_sevgi Busra221 kafam da deli sorular yani bu açıdan da doğru diyosunuz ama ya hiç açılmam olmazsa
kahvesever__ Melike_sevgi evet ilk doğum bir gün sürmüştü bu doğumum 20 saat sürdü baya zordu sizde sağlıkla kucanıza alın inşallah 🙏
Melike_sevgi KuzeyinAnnesi10 malzemeleri bulmam şuan imkansız ama doğum olmadan bulursam deneyeceğim çok teşekkür ediyorum 😇
KuzeyinAnnesi10 Melike_sevgi inşallah güzel haberlerle gelirisn canım. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşAllah 🥰 ❣️
Merve4545 Melike_sevgi Gecen hafta doktor normal doğum demişti ama bu hafta bebeği 4200 ölçtü şehir hastanesinde ve direk sezeryan dedi ben normal doğum istiyodum çok kararsız kaldim
Melike_sevgi Merve4545 tehlikeye atmayın bebeğiniz iri bebek normal olursa çok zorlanırsınız.. evet imkansız değil ama her geçen gün daha da kilo alacak
Melike_sevgi KuzeyinAnnesi10 ayy amin Allah razı olsun bana ne dua ettiyseniz Rabbim bin kat güzelini size nasip etsin ☺️💕🤲🏻
Mavij Melike_sevgi inşallah suniye sezeryana gerek olmadan kendi sancılarımızla kolaylıkla doğumumuz gerçekleşir
Melike_sevgi Mavij amin amin bu kadar bekledim artık müdahale olmadan olsun istiyorum ama nasipten öte yol yok🤷♀️
hunilimom Melike_sevgi evet ikincide gebelikte pazartesi muayene olmuştum hiç açıklık yoktu cuma gittim nst felan sancı çıkmadı ama ben baskı hissediyordum doktorum muayene er tti 3 cm olmuş o gün akşama dogum yaptım suni aldım
Melike_sevgi hunilimom ben resmen yürüyemiyorum bacaklarımın arasında sanki bebek var ama sıfır açıklık inşallah suyumun gelmesini bekliyordur Ya egzersiz de yapıyorum yürüyüş de ama etki etmiyor ne yaptıysam olmadı 😔
hunilimom Melike_sevgi duş al duşta beline karnına su tut duşta squat felan yap ilişki olur sırtımı duvara daha bacaklarını açarak omuz hizasında squat yap merdiven inip çıkabilirsin hatta merdivenleri ikişer ikişer çıkmak da faydalı oluyor