Rumeysaaa67 Benimde ilk doğumumda hem tecrübeaiz hem de genel anestezi olduğu için aynen senin gibi olmuştum 2. doğumumda spinal sezaryen oldum aklın başında oluyor ilk 6 saat ağrında olmuyor odaya geçtikten sonra bebeğimi kucağıma aldım ve hemen emzirmeye başladım sütüm geliyor mu bilmiyordum ama yarım saatte bir veriyordum ten teması çok önemli sütün gelmesi için hatta hemşire emzirmeyi göstermek için odaya girdiğinde şaşırdı siz vermeye başlamışsınız dedi evet ama geliyor mu bilmiyorum dedim o da göğsümü sıktı o kadar acıdı ki pişman oldum söylediğime ama içim rahatladı çünkü sıkınca şeffaf sıvı geldi hemşire bak geliyor dedi hemşire akşam evine giderken diğer hemşireyi tembihlemiş bir kaç saat sonra mama isterlerse ver demiş bende bir kaç saat sonra yine emzirdim ama doydu mu bilmediğim için mama istedim mama geldi ama bizimki içmedi geri itti sadece beni emdi 26 ay emzirdim kızımı çok şükür şimdi 17 haftalık hamileyim ve ALLAH nasip ederse inşallah yine spinal olacağım aynı şekilde emzirmeyi planlıyorum inşallah