ceydadmnn Canangokdmr ben 3 haftalıkken öğrendim aşırı erken öğrendim 64 le öğrendim 5 gün sonra 900 E çıkmıştı değerim sen kaçta öğrendin ki
Canangokdmr ceydadmnn bnde çok erken öğrendim 23 ile snra 78 4 gün sonra 653 oldu işte daha da veremedim kan 11 gün geçti üzerinden kaç oldu bilmiyorum
ceydadmnn Canangokdmr maşallah güzel artmış seninde ilk bi kaç gün veriliyomuş zaten düzenli artınca sıkıntı olmadığı anlaşıldığı için vermemize gerek yokmuş 🧸🥹
Canangokdmr ceydadmnn aynen bende 653 görünce bıraktım zaten Allah a kalmış gerisi olursa rabbim her şekilde verir bı kez daha kan verecem snra hastaneye gidecem ins hem keseyi hemde kalp atışını duyarım 🥰🤲
Zehraalii Canangokdmr amin inşallah canım bende gitmeyecektim sma leke geldi kahverengi az ama tedirgin oldum ilk gebeliğimde de gelmişti ama daha azdı devam ederse gideceğim pazartesi
Zehraalii Canangokdmr evet canım benim ilk gebeliğimde de gelmişti aynısı oldu geçti hemen cuma günü gitmeye karar verdim
Zehraalii Canangokdmr canım gittim doktora 7+1 adete göre ama 6+1 çıktı ultrason da alttan muayene de kalp atışını duydum şükür
Canangokdmr Zehraalii çok sevindim canım bnde dün verdim kanı bugün çıktı sonuç 12938 çıktı adetime göre 7+3 ama kaç çıkar bilmiyorum 6 Kasım’da gidecem ins