rabiaozcans Minimalite 12. haftada tahminle, 16. haftada net bir şekilde kız olduğu söylenildi. ama ben detaylı ultrasona yani 20. haftaya kadar bekledim😊
11-02- Minimalite ben 16. Haftamda öğrenmiştim erkek çocukları daha çabuk belli ediyor 16 da erkek dediler 24 haftalık olduk değişmedi
EEEEEEEEL Minimalite vllh biz 20 haftayı neredeyse bitiricez ama hâlâ öğrenemedik. Genelde sırtı dönük diye kız tahminleri yapılıyor ama bilmiyorum 🤭🫀
Sevdaltun 15 haftamda doktorum %90 kız demişti Detaylı ultrasonda %100 kız dedi doktor Şuan 25 günüm kaldı gorcez😁
bebegimhayalim 12+5 te %60 kiz denildi, 15 haftada başka Bi doktor erkeğe benzetti yarın tam 17 oluyoruz kendi doktoruma randevum var bakalım bu kez ne denilcek😂
Ebrulii0 Minimalite 12. Haftada kiza benziyor dedi Haftada erkek dedi detaylı ultrasonu bekliyorum bende
Damla06 esmakc bana da 14.haftada yüzde 70 erkek dedi 16.haftada yüzde 75 erkek dedi ne zaman kesinlescekse
esmakc Damla06 😆😆😊 aynenn demi zaten detaylı ultrasonu gelmiş bebegin sağlık ve hayrlisi olsun canm artık 🤗