Mhmtmdh Naz01 güzelyalı hastanesi. Bayram bukan. Özel adana hastanesi muzaffer sengül. Ortadogu hast. Levent tokgöz. 🤗 ben özel adana hastanesine gidemiyorum ama doktor cok yogun randevulu gıttıgım halde 1 saat kesin sarkıyor. Ama doktordan cok memnum kaldım . Suan 40. Haftadayım☺️
Seroo01 Melike658 ilk gebeliğimde bende ferhat beye gitmiştim hamileliğim boyunca iyi bir dr cok ilgili ama doğum da malesef nöbetçi dr doğumuma girdi
Anneolacak Melike658 sali icin randevu aldim. Doktorumdan vazgecmek zorunda kalldm ferhat beyde umarim ilgilidir
Limasz Başkent hast. Hakan kalaycı? Nasıl bir bilgisi olan var mı? Doğum sonrası servisi nasıl odalar nasıl?
Esse Limasz şahsen tavsiye etmem Doğumun gece olursa gelmez Doğumdan sonra da iki kişilik oda verirler ha bide birden fazla refakatcı kalırsa ayrı para alır
nazalg Limasz hakan hoca cok iyi bir doktor cok eğlenceli esprili fakat muayenesi 1 dk bile sürmüyor hastane 2 kişilik oda dolu sanalıysan tek kişilik oda buluyorsun ve cok karanlık ben katlanamadım hemen değiştirdim ..
Elizveannesi Naz01 Özel Adana'da Muzaffer Şengül Özel Güney Adana'da Osman Çakar Şehir hastanesi'nde Süleyman Taner Dinçsoy 👌👌👌
Limasz Esse ya ben sezaryen doğum yapacağım. Dr Çok adını duydum ama hastane konusunda kararsızdım. Başkent malum sıkıntı yaşatıyor her konuda
Mrveglsn Limasz balla benm arkadaşm o doktorun yanlış teşhis hemde geç teşhis ve ameliyattan ötrü bebeğini kaybetti sonrada yine olur üzülmeyn deyip geçti
Melike658 Anneolacak canım İnan hamileliğimin başından beri bir çok doktor değiştirdim ama Ferhat beyden çok memnun kaldım pişman olmazsınız gidin bence