Melissatutar Merhaba anneler aramizda çerkezköyde dogum yapacak olanlar varmı buyrun sohbete tanışalımm 😊🤍
Zeynepli12345 Melissatutar Bennnn☺️ Devlet hastanesinde mi yoksa irmette mi yapsam doğumu diye ikilemde kaldım . İlk bebeğim irmette olmuştu ama şuan aşırı uçmuş fiyatlar
ebruliii96 Melissatutar çerkezköy devlet hastasinde gecen sene 28 ekimde dogum yaptim özelde gibi hissettim cok guzel bir doğumdu tavsiye ederim ( ama sadece muayenelere optimed egemen beye gittim devlette randevu bulmak cok zor )
Meliha123 Melissatutar 25 haftaligiz ilk oglumuda irmette doguk yaptım ikinci oglumuda orada yapacam inşallah evet biraz pahalı ama elden birşey gelmez 😊 doktorumdan çok memnunum üçüncü olmuş olsa yine aynı hastane ve aynı doktorda devam ederim
Meliha123 biryildiz42 Sezer beye gidiyorum ilk dogumum sezeryandi buda sezeryan olacak. Ama ben kendim sezeryan istemistin en başından barii doktorum hep normal doğum taraftariydi ama ben çok korkuyordum normal doğumdan.
biryildiz42 Melissatutar bende irmetten optimete geçtim oğUzhan hocayı düşünüyorum. Seda hanım normal doğumla ilerleyen bir doktor mu acaba bilgi verir misiniz. Ben normal doğum istiyorum
Melissatutar biryildiz42 hicbir bilgim yok ben 2. dogumumu olucam ama sezeryan eltim gecen ay nida hanimda yapti normal dogum cok memnun kaldi.
Satikls biryildiz42 Oğuzhan bey kesinlikle çok çok iyi hem ilgi alakası olsun. Ben ikinciye hamileyim ilki sezeryan olmuştu bunu ssvd istiyorum Oğuzhan bey destekliyor bunu ve bu benim için yeterli 😅😊
Annesininkuzusu12 18/3 le bende Çerkezköy’deyim 3. Gebelik bir kere irmete gittim Salih beye bir kere devlete gittim Özlem hanıma irmette doğum ücreti ne kadar oldu bilen var mı acaba sezaryan
Sen3497 Melissatutar Üzerinden zaman geçmiş konuşmanın ama Nida hanımda bende normal doğum yapmayı planlıyorum ama tereddütlerim var. Nasıl geçmiş doğumu, süreçten daha detaylı bilginiz var mı 🙏🏻
Meliha123 Melissatutar üst kat komşum 3 ay önce seda hanımda optimedde 11.500 e sezeryan oldu. Ama bizim doğumlar yılbaşından sonraya denk geliyor 20 bin civarı olur diye düşünüyorum
biryildiz42 Meliha123 hakkinızda hayırlısı olsun inşallah bende normal doğum için direniyorum bakalım hangisi olacak 😂