BirazbundanBirazondan1 takipli hastası değildim 2 kez son haftalarda muayene oldum doğuma da o girdi , bana alaycı ve sabırsız bir şekilde yaklaşım gösterdi üstelik ilk doğuma göre aşırı hızlı açılma ile ilerlememe rağmen. Suni sancı taktırdı hiç gerek yokken zaten kendi sancım vardı çabucak bitsin de gideyim istedi . Hadi artık bak kaç saatir seni bekliyoruz biraz daha doguramazsan bebekte içerde oksijensizlikten ölecek gidecek gibi konuşma yaptı ben acı içinde korkudan kıvranıyorum . Allah aşkına söyler misiniz ilk dogumum bişey bilmiyorum korkuyorum bu şekilde konuşma ne kadar normal. Bekledim dediği de hastaneye 8 buçuk 9 da yatışım yapıldı , 10_ 11 gibi o geldi 1 buçukta oğlumu kucağıma aldım . Hastaneye gittiğimde 6 cm açılma vardı , odaya çıkana kadar 8 cm oldu nerdeyse doguracaktım gelip moral vermesi gerekirken beceriksiz muamelesi yaptı , alay edercesine gülüşü aklımdan çıkmıyor. Eli cebinde odanın kapısında izlemekten başka ne yaptı ki memnun kalacağım. İkinci doğumumu özel istemedim, sıradan bir ebe ilgilendi ve inanılmaz memnun kaldım doğuma kadar yanımda kaldı elimi bırakmadı,doğum masasında yine aynı elimi tuttu moral oldu dört dörtlük ilgilendi Allah bin kez razı olsun ikinci doğumum zordu mesela ne açılmam ilerliyor ne bişey . Ben ağladıkça bana moral oldu . Doğumda yaptığı alaycı kırıcı hal ve hareketlerinden dolayı şikayet edeceğimi dile getirdim eşimde kendisine söyledi, ve o dakkadan sonra iş değişti ebeler bile nerdeyse bizi dövecek, Begüm hocada geldi yazık size durumunuz içler acısı para verecek durumunuz yoksa gelmeseydiniz bilmem ne yaptı güya laf sokuyor kendince . Sen o şekilde doğum sırasında davranirsan bende itiraz ederim tabiki . İşine gelmeyince acınacak insanlar olduk . Helal etmiyorum şahsım adına . Keşke de sıradan bir ebe doktor gelseydi de bu gereksiz şeyler yaşanmasaydı.