crazymommy onu bi sefer olmuştum dayandım öyle baksınlar o zaman bana ama devlette öyle yaparlar mı ki bilmiyorum gerçekten çok korkuyorum aslında olay şöyle ben böbrek hastasıyım çok küçük bir çocukken defalarca kez sontalı film çekildim zorla sonta takmışlardı idrar yolunu incelemek için bi çocuk için iğne bile korkunçken sonta tam anlamıyla kabustu ilkten ne olduğunu bilmediğimden çok korkmadım ama ne olduğunu öğrenince 2. Ye takmak istedikleri gün benim için kabustu bir de enfeksiyon varken takınca daha can yakıcı olmuştu o bende tranva olarak kaldı şimdi çatı muayenesi diyince aklıma sonta geldiği için korkuyorum hem de çok çocukken çok güçlüydüm o kadar çok tahlil ve film çekildi ki bir çocuk için korku verici şeylerdi hepsinin birikimi sonradan çıkıyor ortaya şimdi kan bile alsalar tedirgin oluyorum iğneden damarım patlarsa korkusu var garip garip korkular ortaya çıktı büyüyünce inanın özele gidiyordum sırf hani normalden korkarsam sezeryana dönmek için çünkü yapamayacağım bir şey için risk almak istemem ama o kadar pahalı olmuş ki ödeyecek durumda değiliz devlete gitmek zorunda kalıyorum devlet de normal doğum diyor bebek de ısrarla normal gidiyor o yüzden korkuyorum 36+2 yiz yakında çatı muayenesi isterler diye düşünüyorum inanın gece korkudan uyku uyuyamıyorum o derece