minikmucizeemaak crazymommy Alttan ultrason mu yapıyor açıklık kontrolü mü ultrason daha önce yaptırdım bende 34 de gideceğim bakalım o zaman bakacak mı
crazymommy minikmucizeemaak Direk vajinal ultrasonda gözüküyo zaten açıklık olup olmadığı elle değil yani o doğum sırasında oluyor o acıtıyormuş
yesilkahve crazymommy yavaş yavaş olur diye biliyorum, ilk hamileliğimde 36 veya 38 de bir cm vardı sonrası ds yavaş yavaş ilerledi mesela ve 40.haftada normal doğum yaptım. Sancımın başladığı gün beş cm açıklık vardı
crazymommy minikmucizeemaak Bazı doktorlar da hiç yapmıyor açıklık kontrolü sadece sancıya bakıyor Nst de, benim doktorum takık buna 😂
OguzMoms crazymommy 7 saat suni sancı çektikten sonra sezeryana alındım malesef 6 cm açıklığım olmuştu 7 saatin sonunda
minikmucizeemaak crazymommy Kendi doktoru neye uygun görürse o canım, hangisini isterse onu yaptırırız artık 😂
Ladybird06 crazymommy genelde sancılarla başlar açılma ama 2-3 cm açıklıkla birkaç gün sancısız doğum beklediğini söyleyenleri görmüştüm burda 1-2 kere.
minikmucizeemaak OguzMoms Burada öyle çok açıyor böyle açıyor yazanları gördüm ki resmen doğumdan çok açıklık kontrolünden tedirginim
OguzMoms minikmucizeemaak Bence asla korkmayın ben hiç korkulcak bişey olduğunu düşünmüyorum ve acımıyor inanin
Mcmcmcm minikmucizeemaak kendini kasmamakla ilgili sanırım ben bugün oldum aşırı gergindim baya canım yandı rahat olsaydım belki acımazdı🥹
minikmucizeemaak OguzMoms Çok teşekkür ederim güzel yorumunuz için inşAllah bizimki de acısız geçer sağlıkla kavuşalım hepimiz 🥰
Feyzabeyoglu crazymommy sezaryen olacaksınız ama bundan sonra alttan muayene edecekler sizi🙄 Tuhaf geldi. Ben de sezaryen oldum da hic alttan muayene olmadım. Gerek yok ki ona Sezaryen günümden önce sancilandim hastaneye gittim ona rağmen alttan muayene olmadım.
crazymommy Feyzabeyoglu Evet arkadaşlarımda hiç alttan muayene olmadan sezeryan oldular hep ama benim doktorum taktı buna neden bilmiyorum her gidişimde vajinal ultrason yapacağım dedi. 28 haftalıkken gitmiştim ozaman da yapmıştı