sedanur4004 Panioku bi kişi daha kız demişti bana tabi daha çok erken bunun için ama Çin takvimi oğlumda tutmuştu bunda kız diyor bende kız hissediyorum acıkcası bakalım sağlıkla doğsun lar inşallah
Nuraslanklc Panioku saç telime alyansimi bağlayip karnımın üstüne tuttum daire olursa kız ileri geri hareket ederse erkekmis 🤣
Aden-Lina Bende keseye bakarak değilde sol kasığımda agrım cok oluyordu duyan kız bebek dedi ve doğru cıktı cinsiyetini gösterdiğinde kız oldupunu ögrendik ☺️
Nuraslanklc Aden-Lina 🤣ya işte tesadüf birşey diyemiyorum misal sola yat kız olur saga yat erkek dediler ilk erkekti bunda sola yattim.kiz oldu tesadüf o ayda soldan yumurtlamisim yani oluyo öyle seyler
Semabkr Cinsiyettahminidolunayes Bu da 13+1 çekilmiş ultrason fotoğrafimiz. Tahmininizi söylerseniz çok sevinirim.🥰🤗
Canan-_16 Panioku haftaya canım gayet normal gözükür Sizinde inşallah bnm kalp atışını gösterdi şükğr ama dinlemedik küçük diye
Panioku Panioku Canan-_16 canım şimdi doktordan geliyorum bizde de bebek göründü kalp atışını dinlemedik çok kücük diye ama var dedi doktor klp atışı