Ilksen-30 Tansiyonum 12-9 13-9 gidiyor sıkıntı olur mu yaşayanlar var mı küçüğün yükselmesi ile 14-9 sonrası tehlikeli diyorlar
Slnaycn Ilksen-30 benim hep 12/8. Doktor küçük 9 olunca gel dedi. 14/9 gibi tehlikeli dedi. Benimde bugün yükseldi ve aşırı ödem oluştu yarın erken gideceğim doktor görmek istedi
Selinakbas Ilksen-30 Canım bunu doktoruna danış, bana tansiyon ilacı basladı doktorum erken doğum olmaması icin ugrasıyor
Cocuk_Gelisimci_Anne Ilksen-30 evet erken doğum ve gebelik zehirlenmesi oluşuyor bana hemşire bu durumlar da direk acile git tehlikeli dedi
Gule1- Yükselirse ve ani belirgin bi ödem olursa, görme bozukluğu bilinç değişikliği olursa hastaneye gidin, idrarda protein kaçağı da bakılır eğer varsa preeklamsi denilen gebelik zehirlenmesi durumu var demektir.
Slnaycn Ilksen-30 el değil ama ayak ve bacaklarım şiş. Doktorda onlara normal diyoe yüzde veya elde şişlik sıkıntı diyor. Şimdilik tansiyon iyi gittiği için hastaneye gelme dedi sabah gidecegim ne olacak bende bilmiyorum
Ilksen-30 Slnaycn Allah hayırlı sonuçlar versin belki hap verir benimde salı günü bakalım ne olcak yarım yazın olur mu doktor ne dedi diye
Slnaycn Ilksen-30 benim en başından beri 12/8. Ama bir haftadir çok fazla sistim tahlil yaptık idrarda temiz ama küçük olan 9 olursa hemen gel demişti doktor.. şişlik oldu bugün birazda yükselince telaslandim bakalım ne olacak bende bilmiyorum
Slnaycn Ilksen-30 yarın 36+4 doğuma aliyoe camim tansiyon 14/10 çıkıyor bebeğim gelişmesi de yavaşlamış riske atmak istemiyorum dedi
Ilksen-30 Slnaycn ay allahım ya gelişme yavaşlayınca alalım demiştir hayırlısı olsun kaç kg olmuş peki
Slnaycn Ilksen-30 2400 şuan evet yani tansiyonu hallederiz ama gelişme yavaslayinca riske atmak istemiyorum dedi inşallah her şey güzel olur 🤲
Ilksen-30 Slnaycn rabbim yardımcın olsun inşallah 🙏🏼Sağlıkla kucağına al evladını inşallah dua edicem 🙏🏼
Slnaycn Selinakbas onu da danıştık ama kilo alımı yok riske atmak istemiyor şuan tansiyon dışında gelişimini daha çok önemsiyorum dedi. Artık riskli haftayı geçtiği için bekletmek istemedi..