Kubare134 normalde manitayken bile kocam Zeynep diye dolaşırdı. 13 yaşında markette çalışırken bir baba kız görmüş baba mert kızı zeynepmiş aşık olmuş aralarındaki ilişkiye. Kendi adı mert olunca, akrabalarına zeynep koydurtmamış öyle manyak olmuş. Neyse biz sevgiliyken ben dedim bak olmaz ben nadir isim istiyorum ne o öyle bitki örtüsü gibi herkes zeynep herhangi bir yerde zeynep desen 300 kişi varsa 600 ü zeynep öyle bir yayılma falan. Bozuldu ama unutmuştu ya. Neyse doktor bize kız dedi. Bu minik bebe gibi başladı Zeynep aşşağı Zeynep yukarı. Dedim nys.s koyamayacağım ama öyle kararlıyım. Ydım. Ben bakıyorum Tomris, ben bakıyorum Livza ben bakıyorum Şehrazat falan böyle. Bu hala aynı bozuk plak Zeynep. İyi dedim ama yanına istediğimiz ismi koyacağız bir tane daha ve asla sadece Zeynep diye seslenmeyeceksin. 2.isme Umay diye karar verdik. Ya Zeynep Umay yada sadece Umay denilecek dedik. Kendisi bile Zeynep ismini unutuyor artık fkdldldld. Birde 2.bebedeki tüm isimlerden vazgeçti. Artık hiç bir isim hakkı yok, sadece bende var. Bu yüzden ikinci ismi ölen ağabeyimin adını koymak istedim erkek olursa. Adı Murattı. Kardeşime düşünmüştük aslında ama o zaman daha yeni ölmüştü ve annem ben seslenemem demişti. Ama şöyle bir şans var ki benim kayınpederimin adıda Murat. Yani sadece şans. Hatta ben Murat olucak dediğimde bana sırf benim için koymayın ben öyle kabuk etmem, kendi istediğiniz adı koyacaksınız diyip eşime de bil hassa bu konuda sen zorluyorsan seni yolarım duvara çivilerim, kız hem zorluğunu çekecek hemde sen isim seçeceksin yok öyle diyince ağabeyimin de adı olduğunu zaten çok sevdiğimi istediğimi ama kendisinin ismi olmasınında güzel tesadüf olduğunu söyledim. O zaman karışmam dedi. Alttan alttan kalktı ama totosu biz o yan gülüşü gördük 🤣 şimdi doğmak üzere ama ben ikinci isme karar veremedim. Aslında Murat Türk istiyorum. Ama bir yerde duymuştuk ve rolü oynayan çocuk çok tatlıydı belki o yüzden bilmiyorum ama Turkay da hoşumuza gitti. Türkay değil bu arada Turkay. Kayınbabam boşverin Murat’ı soyadımız Sakarya Vatan Millet kpyalım adını Vatan Millet Sakarya olsun diyor (asla normal değiliz) bir ara Erlik koyacağım dedim. Sonra bülent kısanın oğlu Erlikmiş babasına çok küfür edermiş falan öğrendik fkdldldld. Çok karışık. Olmadı doktorlara bir danışırım doğururken.