Zeynooosekooo Kediannesi1 evet sürekli olduğu için korkuyorum artık geceden başladı şimdi tekrar. Ya safra kesesi ya böbrek diye düşünüyorum ama inşallah ikisi de değildir çok korkuyorum
Kediannesi1 Zeynooosekooo inşallah değildir tabi de siz önlem alın bir baktırın en azından önlem alınsın rahatlatacak ilaçlar verilir belki de bebek baskı yapıyor sadece
Boncukk123 Zeynooosekooo inşaAllah canım yukarda bi arkadaş böbrek ile ilgili olabilir demiş su içemiyorum midem bulanıyor cok sende su içmekte zorlanıyorsan belki ondan da olabilir benim de sadece sağ tarafta oluyor
Zeynooosekooo aysemutheweak kimyon çayını nereden alabilirim daha önce hiç duymamıştım inşallah iyi gelir 🙏🏻
Zeynooosekooo Kediannesi1 evet gidicem hemen insan korkuyor bebeğe bişe olucak diye. canımın yanmasından korkmuyorum bebeğe bişe olucak diye aklım çıkıyor 🙁
Boncukk123 Zeynooosekooo bende aynı sekılde böbrek ağrısı vuruyor da olabilir zorluyorum kendimi ama midem cok kotu bulanıyor
aysemutheweak Zeynooosekooo baya evdeki toz kimyonu sıcak suda demleyip içiyoruz. Karnın taş gibi olduğundaki gaz sancılarına vs çok iyi geliyor. Ben kaç kere hastaneye gitmekten vazgeçtim deneyince
Aysuturkay Zeynooosekooo çok geçmiş olsun, bende sağ üst karnımda şiddetli ağrıyla hastane gitmiştim ve safra kesemde taş ile çamur tespit edildi. Sırt ağrınız ve kusmanızda var mı
Zeynooosekooo Aysuturkay çok teşekkür ederim. Benim sağ karın boşluğumda ağrı var ve mide bulantısı da oluyor ama sırt ağrım hiç olmadı
Aysuturkay Ve teşhis konmadan sıcak soğuk su vs kafanıza göre ya da tavsiyeye göre bir şey yapmayın lütfen, ben mide ağrısı sanıp sıcak su torbası koydum saatlerce aslında çok yanlışmış buz koymam gerekiyormuş
Zeynooosekooo Aysuturkay biraz sıcak tutunca sanki iyi geliyor gibi oluyor :( ama doğru diyorsunuz tabi ki doktora gidebilirsek inşallah içim rahat edecek neden oluyormuş
Zeynooosekooo Boncukk123 gebelikten önce hiç böyle bir ağrım yoktu. Ne ilaç içebiliyoruz ne bişe yapabiliyoruz çok zor durumdayım gerçekten canım çok yanıyor ama tek düşündüğüm bebeğim ona zarar gelmesin de ağrıya da acıya da razıyım 😞
Aysuturkay Zeynooosekooo araştırma hastanesinin acilinden giriş yaparsanız hemen kan idrar alıp teşhis koyacaklarını düşünüyorum, bebiş için endişelenmeyin ama geçte kalmayın
Zeynooosekooo Aysuturkay evet acilden giriş yaptırıcam yoksa diğer türlü randevu bulmak da çok zor :/ haftalarca beklemek gerekiyor
Boncukk123 Zeynooosekooo haklısın canım bende dün aynı sekılde ağrıyla uyandım doktoruna danış bende haftaya kontrolümde soylıcem sağ boşluk tam olarak bazen uyku anında idrara sıkışık uyanıyorum ondan da olabilir Allah korusun başkandaysa olmasın da 😔
Zeynooosekooo aysemutheweak gaz sancısına iyi geldiğini ilk defa duydum bilseydim daha önceden denerdim kendimi bildim bileli gaz sancısı çekiyorum ve çocuklar gibi ağlıyorum kimyonu kesin deneyeceğim çok teşekkür ederim 🙏🏻
aysemutheweak Zeynooosekooo rica ederim ne demek. Şifa olsun. Beni de öyle ağlattığı bir günde öğrenmiştim